Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
kupoprodaja i ocjena članova
Nyzvo:
--- Citat: zipst - 02 Listopad, 2011, 13:49:19 ---sta je tu tako sigurno :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
sigurno je to da nemoras dat pare unaprijed, kad ti dode to kaj treba pogledas i das pare postaru, i ovaj koji je poslao to je siguran da ce dobit pare nazad
igor.sb:
da ak si dobar s postarom, inace sigurno malo sutra
Kamba:
Kod pouzeca jedino možeš spušit ako kupac ne preuzme paket! Bolje i platit poštarine obje nego ostat i bez paketa i bez love! ::)
maki 225:
A ja sam i kupovao i prodavao i sve ok,šaljem liku matičnu 500kn u rijeku preko njuškla i pita jel ispravna reko ja ti posaljem ti provjeri ako odgovara uplati na taj racun i tako uvijek.A na forumu je bar lako pogledaš trgovinu,ocjene,dali je se tko žalio na tu osobu i več si sigurniji nego na njuškalu.
Sve su to pomagala u trgovini i trebaš se njima služiti.
Miki-speedy:
--- Citat: maki 225 - 02 Listopad, 2011, 14:43:11 ---A ja sam i kupovao i prodavao i sve ok,šaljem liku matičnu 500kn u rijeku preko njuškla i pita jel ispravna reko ja ti posaljem ti provjeri ako odgovara uplati na taj racun i tako uvijek.A na forumu je bar lako pogledaš trgovinu,ocjene,dali je se tko žalio na tu osobu i več si sigurniji nego na njuškalu.
Sve su to pomagala u trgovini i trebaš se njima služiti.
--- Kraj citata ---
Preko foruma to i nije problem,al preko njuskala to i ne bi radio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju