Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

kupoprodaja i ocjena članova

<< < (6/8) > >>

crobex:
ja sam tako kupio zipa iz zg kad je dosao meni nije ni upola bilo kako je čovjek reko. jbg frende ko ne riskira i ne profitira, mislim da se slazes.

istipa622:

--- Citat: crobex - 02 Listopad, 2011, 15:33:27 ---c902 sonyericsson oglas je bio na njuskalu. ime i prezime domagoj blažević adresa lažna, grad bi trebao bit ili sb ili pž

--- Kraj citata ---

nazalost to nije taj...ovaj moj pacijent je iz ili okolice varaždina...isto sam uplatio novac unaprijed za samsung galaxy i od tada mobitel ne radi niti išta stiže...evo prošlo je već 5 mjeseci.

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Listopad, 2011, 15:42:12 ---novci unaprijed za skuter, slike super, stvarnost za u smece, 4500 kn otislo u vjetar  :laughing7:

--- Kraj citata ---

evo ga opet  ???  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Drnda:

--- Citat: igor.sb - 02 Listopad, 2011, 16:59:10 ---evo ga opet  ???  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
skini naocale  :icon_thumright:

ive_91:
na pouzece radim uvijek sa otkupninom.. al kad idu neke zamjene evo sad imam neku zamjenu u igri i nazalost sam se dosta puta opeko sa tim da sam spusio i reko sam da nek uplati sve na racun, kad vidim da je sjelo saljem paket i nek on salje svoj sa otkupninom koja je razlika u cijeni (i opet neznam dal je to sto mi salje dobro) tak da opet mogu spusit love dosta al kaj ces.!

ugl. lako se zajebavat za 100-200 kn makar je i to puno i to sam spusio xy puta... al kad se igras sa 3000-4000kn bas ti i nije svejedno jer jbg. za to neko radi cijeli mjesec.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju