Tehnički kutak > Tuning skutera

setup/karb

<< < (3/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: charnel - 09 Ožujak, 2008, 12:53:03 ---setup je malossi sport 70, malossi multivar 2000, rr, karb dellorto 17,5 phva ed (malossi)
ima li smisla veci karb -21??
ovaj 17,5 je kupljen nov. isplati li se nabavljat 19 i kolika je razlika izmedju mog i ovog 19.
jer ako kupujen novi karb radje da uzmem 21. potrosnja nije toliko bitna.
eto, pa vas molim za savjet, hvala.

--- Kraj citata ---

17,5mm karb koji imas je idealan za tvoj setup.

ChRiStIaN:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Ožujak, 2008, 15:27:17 ---
--- Citat: charnel - 09 Ožujak, 2008, 12:53:03 ---setup je malossi sport 70, malossi multivar 2000, rr, karb dellorto 17,5 phva ed (malossi)
ima li smisla veci karb -21??
ovaj 17,5 je kupljen nov. isplati li se nabavljat 19 i kolika je razlika izmedju mog i ovog 19.
jer ako kupujen novi karb radje da uzmem 21. potrosnja nije toliko bitna.
eto, pa vas molim za savjet, hvala.

--- Kraj citata ---

17,5mm karb koji imas je idealan za tvoj setup.

--- Kraj citata ---

aj hvala Bogu neko pametan  ::)

igor.sb:
mene nesto zanima

znao sam viđati da tjuneri vani na ovim na jacim setupima stavljaju male karbove ono setup boli glava a oni stavljuaju 19-21 (napamet govorim)

eno ima ono mjerenje spuhova na attacku sa polini sportom i svi na seriskom 12 karbu

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 09 Ožujak, 2008, 16:38:12 ---...ima ono mjerenje spuhova na attacku sa polini sportom i svi na seriskom 12 karbu

--- Kraj citata ---

Eto. I meni je to dovoljno da vidim da su oni neozbiljni i da im je cilj jedino prodat nesto.
Uostalom, oni i jesu trgovci, pa zasto ocekivati nesto drugo?

hac:
generalno gledano za base setup je bolji manji karb,14-17 mm,jer sa manjim karbom dobiješ bolje razvijanje snage i momenta u nižim okretajima,a base se vrti max do nekih 9000 ,eventualno ako je kit gus AC 19ca može pomoć kod hlađenja ako voziš duže ture

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju