Tehnički kutak > Tuning skutera
setup/karb
ChRiStIaN:
ma daj ajde...kaj dobit ce jos 20km/h gore? Gluposti...dobit ce malo bolje hlađenje lol...i vecu potrosnju naravno! A nema potrebe za vecim karbom, osim ak kao sto je neko reko, nece kasnije jaci setup stavljat, a i onda stigne ovog prodat i uzet veci karb
cone4u:
dali piše di da će dobiti 20 km/h ?
scoter će imati bolje hlađenje, više snage, bit će "vozljiviji2 itd a sada neka to svaki posebni shvati kako oće. ja govori msvoj primjer... :)
istina ne kažem da s 17,5 nemože ići dobro... :)
Crazy Kuree:
Ima smisla uzet sa 17.5 na 21, ja sam imo malossi sport giianelli shot itd sa 17.5 imo malu rupu na startu a išo je fino i stavim 20.5 skuter se preporodio na zadnji stalno baco u startu nije bilo rupe a išo je bolje vjerovatno i brže malo, ulavnom na startu sam dobrim osjetio poboljšanje a trošio je oko 6.5l u prosjeku s tim da volim puno divljat... neznam kako na rr pošto se vrti na puno manje al vjerovatno da bi osjetio dosta samo nemoj sa 17.5 na 19
charnel:
--- Citat: Crazy Kuree - 09 Ožujak, 2008, 14:22:26 ---Ima smisla uzet sa 17.5 na 21, ja sam imo malossi sport giianelli shot itd sa 17.5 imo malu rupu na startu a išo je fino i stavim 20.5 skuter se preporodio na zadnji stalno baco u startu nije bilo rupe a išo je bolje vjerovatno i brže malo, ulavnom na startu sam dobrim osjetio poboljšanje a trošio je oko 6.5l u prosjeku s tim da volim puno divljat... neznam kako na rr pošto se vrti na puno manje al vjerovatno da bi osjetio dosta samo nemoj sa 17.5 na 19
--- Kraj citata ---
bas to -neda mi se prelazit sa 17,5 na 19, ako cu kupovat novi karb, radje cu kupit 21.(naravno, uz odgovarajucu prirubnicu)
charnel:
evo neki novi karb na scooter centru, i najjeftiniji ...
Carburator -BGM PRO PHBG 21- CS=23mm
Price: 58,70EUR incl. 19% VAT.
sad jel to valja sta .... ili bolje za te iste novce polovni dellorto.. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju