Tehnički kutak > Tuning skutera
setup/karb
charnel:
hvala na savjetima.... izgleda da cu ostavit 17,5 .
Crazy Kuree:
ajd to ok sve šta ste rekli al zašto nebi stavio veći et meni je dao 20.5 i neznate koliko bolje ubrzanje ja zanemarujem te sve gluposti i testiranja vratio bi 17.5 tad da mi je išo isto ko i sa 20.5 to je bar na mojem bila velika razlika ti radi kako oćeš
charnel:
--- Citat: Crazy Kuree - 10 Ožujak, 2008, 22:55:56 ---ajd to ok sve šta ste rekli al zašto nebi stavio veći et meni je dao 20.5 i neznate koliko bolje ubrzanje ja zanemarujem te sve gluposti i testiranja vratio bi 17.5 tad da mi je išo isto ko i sa 20.5 to je bar na mojem bila velika razlika ti radi kako oćeš
--- Kraj citata ---
mozda cu cak probat sa 20,5 pa cu vidit sta mi je bolje...
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 10 Ožujak, 2008, 22:55:56 ---ajd to ok sve šta ste rekli al zašto nebi stavio veći et meni je dao 20.5 i neznate koliko bolje ubrzanje ja zanemarujem te sve gluposti i testiranja vratio bi 17.5 tad da mi je išo isto ko i sa 20.5 to je bar na mojem bila velika razlika ti radi kako oćeš
--- Kraj citata ---
Po ovome kad bi stavio 20.5, dobio bih od malossi sporta MHR Replicu. :drunken_smilie:
Inace nemam nigdje rupu u ubrzanju, uvijek imam na raspolaganju iste okretaje sa 17.5 karbom. Osim u startu zbog serijskih polutki kada na vrlo kratko ode do 10 000rpm, sto se rolice vise trose taj je interval vremenski duzi i ide u vise okretaje.
Crazy Kuree:
Što se praviš budala ak ti imaš 17.5 i nisi probavo sa 20.5 nemoj se pravit pametan stavi pa onda reci svoje mišljenje dal će ić bolje ili po tvojem mišljenju isto čak i gore... u mene je bio TP variomat tak da je bio multivar nebi imo rupe al svjedno sa karb 20.5 ispravio rupu na startu i dobijo dosta na ubrzanju stavi pa onda reci svoje mišljenje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju