Tehnički kutak > Tuning skutera

Otisli kineski lezajevi nakon cca 8000km

<< < (10/12) > >>

Mr J:

--- Citat: :::Bruno::: - 13 Ožujak, 2008, 15:06:47 ---daj sliku kako si to postavio tablicu....

--- Kraj citata ---

Runner ima na rami pricvrscenje blatobrana (plastike ispod fara) sa strane, kako sam skinuo tu plastiku to je ostalo slobodno... tamo sam pricvrstio L profile od prokroma, napravio provrte i tu stavio tablicu... full jednostavno!

:::Bruno::::

ovak?... ja mislio neš bolje, a ono isto sranje kao i kod mene... btw i meni stoji sada tablica slično tebi jer kad ovako ostavim mi uvijek padne dolje pa bude naopaka... prelijen sam da zategnem šarafe  :icon_biggrin:

Mr J:
ipak malo kvalitetnije i nisam htio tako kositi tablicu radi policije...

Mr J:
CIni mi se da su malo poskupjeli gume...

Evo danasnjeg racuna :

Jandro:

--- Citat: Mr J - 13 Ožujak, 2008, 20:43:57 ---kako da snimam dok vozim?! ne volim ja to, tko hoce moze probati skuter...

Koje sam ja pasje srece... vozim se danas, isao do girlfriend i idem prema doma kada odjednom nesto pukne! Pas i micika stajem i motor radi, ugasim i upalim sve savrseno, gledam prednju gumu odlicna, gledam straznju prazna, pogledam iza sebe par metara komad celika 5mm izrezan flexericom na sredini ceste! Pa pas i micika poludio sam! Nova Savina MC29 sporty guma sa niti 500km ode u nepovrat... Otisao na benzinsku, kupio onaj sprej za popravljanje gume ali sve izaslo kroz rupu, prevelika je... i polako se dogegao do kuce - guma se moze voziti na nekih 20-30kmph bez problema!!! SUtra idem u Vulkal po novu straznju gumu!

--- Kraj citata ---

nemislim da se ti voziš i snimaš nego da te netko malo snimi dok se voziš, ubrzanje i to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju