Tehnički kutak > Tuning skutera

Otisli kineski lezajevi nakon cca 8000km

<< < (9/12) > >>

SlowRider:
Evo samo da kazem danasnji slucaj kod mene: "otisao kineski saraf nakon 4 okreta u cilindru" :confused5:

Ali rijesio sam problem, i skupo me kostalo zivaca :BangHead: :laughing7:

Mr J:
samo mali update... oslabio sam start (stelanje karburatora) da ne dize na zadnji i ne cupa prejako jer onda odlazi i remen i zubi na kaloti i radilici, itd... Inace skuter ide jako dobro, ono kada treba prestici auto koje se vozi ispred vas, to se radi u trenu - dobra elasticnost...  :icon_thumright:

Opet nisam isao preko 150kmph jer nisam isao na autocestu... sve u sve jako jako dobro, pogotovo sam prezadovoljan zvukom i radom na leru...  :icon_thumright:

Sada kada bolje razmislim mozda ga nebih niti prodavao  :icon_scratch: :laughing7:

:::Bruno::::
daj sliku kako si to postavio tablicu....

Jandro:
daj malo neki filmić u pokretu  :icon_thumright:

Mr J:
kako da snimam dok vozim?! ne volim ja to, tko hoce moze probati skuter...

Koje sam ja pasje srece... vozim se danas, isao do girlfriend i idem prema doma kada odjednom nesto pukne! Pas i micika stajem i motor radi, ugasim i upalim sve savrseno, gledam prednju gumu odlicna, gledam straznju prazna, pogledam iza sebe par metara komad celika 5mm izrezan flexericom na sredini ceste! Pa pas i micika poludio sam! Nova Savina MC29 sporty guma sa niti 500km ode u nepovrat... Otisao na benzinsku, kupio onaj sprej za popravljanje gume ali sve izaslo kroz rupu, prevelika je... i polako se dogegao do kuce - guma se moze voziti na nekih 20-30kmph bez problema!!! SUtra idem u Vulkal po novu straznju gumu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju