Giz je imao na TGB-u, znam da ne mozemo usporediti posto je Morini masina + AC kit, ali on ga vrtio sa Tecnigasom RS2 i iso je dobro a tvoj spuh je puno jaci!
nije njegov auspuh puno jaci, tu su negdje, sve jako blizu
Znaci bolje bi radio i malo slabiji kit s jacim spuhom vec jaci kit s slabijim spuhom...a sto se tice te distance mislis da bi igralo veliku ulogu ili nesto sitno
bi ali ne sad neka ogromna razlika, bitno da se krivulje snage poklapaju (i trophy radi s nardom
)
vjerojatno nisi mislio na base kit i HE spuh
Da da to mi je bas danas palo ba pamet pa sam ledo u bebinoj temi ...znaci to nece nista puno utjecat...a taj kit cu uzet sigurno sam dok prodam due plus
Ako vec uzimas kit onda uzmi slobodno taj stage6 pro sport, dobro ce raditi sa spuhom sto sad imas! A sto se tice distancera, Bega je isto stavio na Italkit kad je montirao C16 za Minarelli pa je to opet 1.5-2 mm od grane i radio mu super!
a gledaj, radit ce to i vise nego dobro, samo sam tija rec da taj kit nije puno slabiji i razlicitiji od due+
a auspuh sport pro je raden bas za taj kit, ati imas reolicu na kojoj pise da joj je preko 10t rpm overrev (mozda dok je blokiran, jer ima E-mark)
posto imas replicu, a kit ces tek kupovat, ja bi ti radije preporucio da uzmes streetrace, jer ce bit ko stvoreno jedno za drugo, i nece bit nista slabiji nego sport pro kit sa pro replica spuhom, dapace bit ce jos bolji iz nizih okretaja, a u konacnici ce ic identicno iz razloga sta sam gore naveo jer je samo za 0,5 hp slabiji od sport pro, samo sta je konstruiran i dizajniran da tu snagu izvlaci na 10t rpm
teoretski se iz streetrace-a moze izvuc i 16hp tako da taj kit uopce nije slab, a u startu je jaci od ostalih base kiteva
samo sam tija rec da bi na tvom trenutnom spuhu bi bolje radio streetrace nego sport pro, a ti odluci koji ces uzet
jer bar bi meni bilo svetogrde takvom kitu ne iskoristit puni potencijal jer ga gusi spuh