Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)
aprilia area 51:
a jbg...sta je tu je...imo sam mozda i za pro model ali tada ga nije bilo za narucit...i onda uzeo ovaj model...sluzit ce jbg motor ce ici fino ono optimalno dobro necu morati kemijati drugi hladnjak...a i spuh mi je prelijep uzeo sam onu chrom carbon kombinaciju...kad jbg sam sve odplacujem si i vozacku i sad sam si uzeo i pretplatu za mob i uzeo novu radilicu i sad moram jos vario , remen, lezajeve radilice, karbon lamelice, oprugice za kvacilo, 3 4 seta rolica za stelanje, centralni feder, jos si ocu bocnu nogu uzet i neke fine retrovizore moram i sic pretapacirat...ima tu jos ulaganja pun k**ra* tak da jbg i ovo mi je puno sto sam dao ali eto volim novo a u ostalom polovnih nije niti bilo nesto u pondi...htjeo sam o bege uzet c16 ali eto nije ispalo dobro s njim i propala ta solucija...
sad se jos i premisljam da prodam due i zmem neki base kit ili a ostavim due na stageu
aprilia area 51:
eo ponovio sam se u mob...pa sam moro bacit i nove slike...jucer vrjeme posluzilo pa sam se malo voziko...sutra stize auspuh a iza nove idem u njemacku na tjedan dva pa cu tamo uzeti ostatak dijelova koji mi jos trebaju...
Uploaded with ImageShack.us
Domba:
Preljep skuter, hocu i ja Areu :notworthy:
aprilia area 51:
hvala care...sic sam nosio na tapaciranje i docekala su me zatvorena vrata... :laughing7: lik je negdje otiso neam pojma di ugl sada cekam da se vrati ovih dana pa cemo to sredit...jer ovako odvratno izgleda...i ovaj spuh hvala bogu ide dole cim sutra stigne stage 6
doritos:
Jako je ljepa :icon_thumright:
kako bih ja to nabudjivao, jaoooo :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju