Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (13/45) > >>

Domba:
Meni jednostavno preljep skuter.

aprilia area 51:

--- Citat: doritos - 04 Prosinac, 2011, 12:18:59 ---jel ce ti pasati stage6 pro replica?? ja nisam ziher jer grana treba biti ko na nardu!

--- Kraj citata ---

gledo sam malo po netu naso sam dvje aree s stage 6 pro prelicom...sad dali pase ili su oni kemijali neznam...ali dogovario sam se s frendom koji je tokar pa ce mi on izradit nosac taj prema dolje u obliku slova v pa ce onda pasat u slucaju da sada nebude...

trebo sam c16 ali me bega nesto sj#bo oso nekuda nije mogo slat vam tam i ja narucio ovaj onda novi...

domba hvala... :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: aprilia area 51 - 04 Prosinac, 2011, 22:39:32 ---gledo sam malo po netu naso sam dvje aree s stage 6 pro prelicom...sad dali pase ili su oni kemijali neznam...ali dogovario sam se s frendom koji je tokar pa ce mi on izradit nosac taj prema dolje u obliku slova v pa ce onda pasat u slucaju da sada nebude...

trebo sam c16 ali me bega nesto sj#bo oso nekuda nije mogo slat vam tam i ja narucio ovaj onda novi...

domba hvala... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Mogo si bar kvalitetniji auspuh uzeti

aprilia area 51:
sta fali stageu...jbg ja sam zadovoljan i sa ovim...financije nisu dale za nesto bolje...valjat ce i ovaj

doritos:
ma kuzim te ja skroz

bar da si sacekao i skupio bar za PRO model...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju