Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)
aprilia area 51:
--- Citat: B.E.R.O. - 24 Veljača, 2012, 22:05:40 ---
Zena mi ga ima!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hahahaahaha...ovo mi je najbolji post koji sam procito ood kako sam na forumu...
Ocu i ja curu koja tunira cvaje :toothy9:
B.E.R.O.:
--- Citat: aprilia area 51 - 24 Veljača, 2012, 22:16:13 ---
Hahahaahaha...ovo mi je najbolji post koji sam procito ood kako sam na forumu...
Ocu i ja curu koja tunira cvaje :toothy9:
--- Kraj citata ---
Pa kad je istina!!! :dontknow: ;D
Da ti dam savijet:
To moras uhvatiti relativno mlado dok je jos divlje kao konja,pa pripitomis. :drunken_smilie:
Onda postane takva!!!
;D
aprilia area 51:
Heheh....nista onda u pon ode pred osnovnu skolu u smjenu djece od 1 do 4 raz pa da si nadem curu...heheheheh
Pa cu je odhranit i naucit na motore :))))
Hvala bero na pomoci... :icon_thumright: :icon_tongue:
B.E.R.O.:
--- Citat: aprilia area 51 - 24 Veljača, 2012, 22:34:36 ---Heheh....nista onda u pon ode pred osnovnu skolu u smjenu djece od 1 do 4 raz pa da si nadem curu...heheheheh
Pa cu je odhranit i naucit na motore :))))
Hvala bero na pomoci... :icon_thumright: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Mogu te sto u osnovnu skolu idu,te su odlicne za ucenje das im samo lizalicu i slusaju,one iz srednje ista ti je stvar samo im das k... i slusaju.
Nema na cemu i drugi put!!!
;) ;) :frajer:
aprilia area 51:
--- Citat: B.E.R.O. - 24 Veljača, 2012, 23:09:31 ---Mogu te sto u osnovnu skolu idu,te su odlicne za ucenje das im samo lizalicu i slusaju,one iz srednje ista ti je stvar samo im das k... i slusaju.
Nema na cemu i drugi put!!!
;) ;) :frajer:
--- Kraj citata ---
Heheheeh...onda jos bolje ove iz srednje jeftinije je....haahahaha....
E a ozbiljno mala ti bas voli to razumije se ili ?
Moja ono vozi se samnom na motoru stalno bez problema vec 2 god kak smo skupa...cak je i naucila koji je koji dio...ali ono nezanima je to bas toliko i boji se vozit sama...hehehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju