Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (34/45) > >>

aprilia area 51:

--- Citat: danc00 - 22 Veljača, 2012, 20:22:10 ---Zake nisi ramu sredil sad kad je gola...lijepo pofarbal ili spjeskaril pa plastificiral :icon_thumright:

Hehe, kak ćeš se vozit s tim, tak jaka mašina a tak mali skut, da se neš zakucal nekam..

--- Kraj citata ---

Sredivat ce se p jest cisiti i bojati i masina i rama to je sad sam bzvz nabijeno da vidimo jel valja nosac i to sto smo pravili....

--- Citat: B.E.R.O. - 22 Veljača, 2012, 20:25:24 ---To je nesto za divljanje pretpostavljam.
Svidja mi se,ali ovako bez plastika!!!
Sa plastikama je ruzan.
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To je nesto za ubijanje boga....hahahahah....

Plastike ce ici od nrg mc3 posto pasu nosaci sve tvornicki i bit ce nekih kemija oko njih....ako se uopce odlucim stavit ih...i meni vak fora izgleda bez maski...

aprilia area 51:
mafio.. :toothy9:

eo naso sam par videa po you tube kako idu skuteri sa due plusom i nekim slabijim auspusima

due plus i yasuni z( dosta slabiji od mog stagea)

due plus ginaelli extra( slabiji od stagea) ali nije vozio jbg pa nevidim kak je iso

eo i ovaj video nevidim koji je spuh ali po polozaju i iz dalega izgledu izgleda mi kao neki base tipa zx jer svi jaci auspusi neamju tako zaobljenu granu prema gore i duzi su

eto to je to...meni ova dva skutera s videa idu dosta fino s tim slabim auspusima...tako da mislim da i moja area onda treba ici dosta dobro...to jest jos bolje od ovih s videa

B.E.R.O.:

--- Citat: aprilia area 51 - 24 Veljača, 2012, 19:23:30 ---
eo i ovaj video nevidim koji je spuh ali po polozaju i iz dalega izgledu izgleda mi kao neki base tipa zx jer svi jaci auspusi neamju tako zaobljenu granu prema gore i duzi su

--- Kraj citata ---

Gianelli Extra ti je auspuh!!!
 :icon_thumright: ;D

aprilia area 51:
eto onda smo vidjeli i kaka ide s tim spuhom....hehe

kak znas da je taj  :toothy9: :toothy9:

B.E.R.O.:

--- Citat: aprilia area 51 - 24 Veljača, 2012, 19:27:12 ---eto onda smo vidjeli i kaka ide s tim spuhom....hehe

kak znas da je taj  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

Zena mi ga ima!!!
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju