Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (22/45) > >>

walkay:
Samo naprijed, bit ce zvijer!  :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: aprilia area 51 - 18 Siječanj, 2012, 12:14:43 ---Ma fali tu jos dosta toga u planu je i troq moram jos i vak sitnica uzet tipa karbon lamelice pa preradit usis seriski pa lezajevi radilice uzet cu i onu tp kajlu da vidim ocu dobit sta onda remen i one pi*darije za stimanje prjenosa rolice oprugice centralne podloske itd moram i vodenu pumpu novu i stavit cu ventilator na hladnjak posto je arei rashladni sustav dosta lose napravljen to jest kiler je na glupom mjestu i u planu je i neko kvacilo i zvono jos...tako da ima jos pun k**ra* tog...ali cilj do 5 mjeseca sve to privest kraju

--- Kraj citata ---
dobit češ :icon_thumright:

aprilia area 51:
eo nije neki update ali tek toliko malo da osvjezi temu :)

posto moram stavljat drugi kiler ovih dana sam to malo kemijo i gledo, imam kod sebe stari sjebani hladnjak od aeroxa ali posluzio za kemijanje...na slikama se vidi kako ce odp stajat kiler i jos iznad njega ce doci bocica...a onda onu trokutasto masko sto dode iznad fara cu morat malo iskasapit...hehe

i ovih dana dok sjednu neke pare pa cu narucit svecinu toga sto mi jos fali i onda krece slaganje...:)

slike nakon paljenja i brisanja prasine :)

By majstor48 at 2012-02-13

i slike kako bi odp trebao stajati taj drugi kiler:

ivanm:
taj bu već hladio midrace..

aprilia area 51:

--- Citat: ivanm - 13 Veljača, 2012, 09:34:42 ---taj bu već hladio midrace..

--- Kraj citata ---

hehe mora inace cu ga izrezat...hehe...samo prico sam doritosom oko spajanja 2 hladnjaka...koliko smo se razumili to bi trebalo ovako ici:

iz gornjeg hladnjaka gornje crjevo ide u doljnji hladnjak a onda drugo crjevo s doljnjeg hladnjaka ide u glavu od cilindra i onda jos drugo doljnje crjevo od gornjeg hladnjaka ide u vodenu pumpu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju