Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)
B.E.R.O.:
--- Citat: wonderkid - 18 Prosinac, 2011, 21:19:46 ---cure se ljepe na to :toothy12:
--- Kraj citata ---
I neki decki :toothy3: ,pa tko voli neka izvoli!!!
--- Citat: doritos - 18 Prosinac, 2011, 22:16:57 ---aha, da ...zab sam ,one od +12 god :headbang:
--- Kraj citata ---
Pa te i valjaju,netaknuto meso!!!
:toothy10: :toothy10:
Bit ce to lijepo kad se sastavi,svidja mi se sto je replika i jos ima neke dorade.
ima ih malo,pogotovo da su u dobrom stanju!!!
:icon_thumright: :frajer:
aprilia area 51:
e eo zab sam za temu malo....heheh...
ima nekog updatea...kupio sam variomat polini speed control polovni ali je kao nov zato sam ga uzeo i to jos po sportskoj cjeni...inace razmisljo sam novi stage 6 pro uzet ali nisam mogo propustit ovu priliku jer je vario stvarno kao nov i jos 2 seta rolica oprugice i podloska za te pare je i vise nego sjajno...i uzeo sam neki fensi smneski retrovizor...i neki dan je bilo lijepog vremena pa sam bacio neki đir i okupo ga...hehe...
eo slika:
Uploaded with ImageShack.us
ivan_speedy:
Dobra kolekcija dijelova :icon_thumright:
igor.sb:
jos samo torq :toothy11:
aprilia area 51:
--- Citat: igor.sb - 18 Siječanj, 2012, 11:52:48 ---jos samo torq :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ma fali tu jos dosta toga u planu je i troq moram jos i vak sitnica uzet tipa karbon lamelice pa preradit usis seriski pa lezajevi radilice uzet cu i onu tp kajlu da vidim ocu dobit sta onda remen i one pi*darije za stimanje prjenosa rolice oprugice centralne podloske itd moram i vodenu pumpu novu i stavit cu ventilator na hladnjak posto je arei rashladni sustav dosta lose napravljen to jest kiler je na glupom mjestu i u planu je i neko kvacilo i zvono jos...tako da ima jos pun k**ra* tog...ali cilj do 5 mjeseca sve to privest kraju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju