ak nemrete bit objektivni nemojte ni pisat!dječja prepucavanja odradite negdi drugdi!
ima razlika od motora do motora ko i od vozača do vozača..
isto tak izdržljivost skutera ovisi i održavanju i odnosu vlasnika prema istom.
istina da su prije 10 12 godina bili i pežo i gilera i još 2 3 proizvođača vrh vrhova kaj se tiče skutera..
al danas drugačije stvari stoje..od svih skuter brandova piaggio je otišel najdaljem i po tehnologiji i razvoju skutera i po mreži zastupništva,opskrbe dijelova i servisne mreže također..a s time ima ih tolko na cesti i dijelova polovnih se more kupit maltene u mesnici..to more bit jedino veliki plus za vlasnike vozila piaggio grupacije.
svi veći brendovi danas i jesu dio piaggio grupacije pa si sami odgovorite zakaj je to tak..
pežo mreža je daleko ispod piaggiove.
kaj se tiče pežoa,videl sam u više navrata mašinu na stolu zbog generalki itd..kvaliteta materijala je na nivou ko piaggio al konstrukcijsku ima nekih nedostataka tipa premali usis,prirubnica..maxi skuteri pežo također imaju piaggio mašine,hmmm zakaj?
isto sam videl da ima ljudi koi na pežo stavljaju piaggio blok tj cijelu mašinu,al nisam videl da na neki piaggio skuter je neko stavljal mašinu od pežoa..
na aprilije leonardo isto znam par ljudi koi su stavljali piaggio mašine itd itd..
autor teme nek uzme ono kaj mu se sviđa i kaj mu je pristupačnije đepu.
Neki kazu nekvalitetan, ja sam sa njim pao u zavoju i hvala bogu samo se izgrebo nista nije puklo, iskrivilo se itd. na istom mjestu pri pribliznoj brzini par dana kasnije pao frend sa aprilijom rasule se plastike...
ova usporedba ti je u najmanju ruku glupa,a tvoj pad pokazuje samo kolko si iskusan vozač
ja sam s sp-om imal totalku a nijedna plastika nije pukla..znači da je to najkvalitetniji i najbolji skuter