Općenito > Generalno o skuterima

Pitanje :))

<< < (2/6) > >>

matorii:
moze li mi neko reci kakvi su kymco skuteri? kakav je kvalitet i ostalo..

evo sta sam nasao sa jednog foruma

--- Citat: ---"Kymco je Tajvanska marka, porodica Kwang Yang je kupila kompletnu Hondinu fabriku i nastavila
da pravi skutere, odatle i dolazi naziv marke KYMCO (Kwang Yang Motor Company).
Kymco je dosao do tog stadijuma kvaliteta da je poceo da proizvodi pogonske agregate za nemacki BMW !"
--- Kraj citata ---

JeRa:
uzmi sebi gileru , skuter ti je pouzdan i sigurno 1 od najboljih skutera koji postoje.. ako nemas novaca za novog  , mozes si naci polovnog u jako dobrom stanju za 8000-9000 kn .. razmisli jos , al po meni runner  :icon_thumright:

matorii:
pa to :D

jeste da nemam iskustva sa skuterima i da mi je ovo prvi, ali svuda ga hvale, a i lep je na izgled ;)

ne znam videcu, ako skupim pare za novog, posto nikada se ne zna sta mu je radio prethodni vlasnik

wonderkid:
kymco je klasu ispod giaggio i minareli grupacije sto govori i cijena

Swimmer1:
"malo" kasnim sa odgovorom, ali gillera ima na svakom cosku, isto k'o golf 2 da vozis. pa uzmi nesto na cemu ces biti drugciji od drugih. Pezo-francuz, kenjaju da se sklapa u kini, ustvari samo se sf3 sklapa u francuskoj, a đet force, viva city v clic sve je to kina. uzmes LC, prelijep skuter. Neki kazu nekvalitetan, ja sam sa njim pao u zavoju i hvala bogu samo se izgrebo nista nije puklo, iskrivilo se itd. na istom mjestu pri pribliznoj brzini par dana kasnije pao frend sa aprilijom rasule se plastike...
Jedina mana sto mu je sjediste kruto, stvarno je tanko presvuceno, mozda to i nije mana.
kociona klijesta sa 4 klipa naprijed, prelijepe felge.
sad cekam burne reakcije vozaca talijana..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju