Općenito > Generalno o skuterima
Pitanje :))
steeef:
jeste,mnogo tie lep :puke:
^^GlavonjA^^:
--- Citat: Swimmer1 - 03 Prosinac, 2011, 00:06:56 ---"malo" kasnim sa odgovorom, ali gillera ima na svakom cosku, isto k'o golf 2 da vozis. pa uzmi nesto na cemu ces biti drugciji od drugih. Pezo-francuz, kenjaju da se sklapa u kini, ustvari samo se sf3 sklapa u francuskoj, a đet force, viva city v clic sve je to kina. uzmes LC, prelijep skuter. Neki kazu nekvalitetan, ja sam sa njim pao u zavoju i hvala bogu samo se izgrebo nista nije puklo, iskrivilo se itd. na istom mjestu pri pribliznoj brzini par dana kasnije pao frend sa aprilijom rasule se plastike...
Jedina mana sto mu je sjediste kruto, stvarno je tanko presvuceno, mozda to i nije mana.
kociona klijesta sa 4 klipa naprijed, prelijepe felge.
sad cekam burne reakcije vozaca talijana..
--- Kraj citata ---
mislim da ti ovo nije trebalo jer te svi budu posrali!!! da talijan ne vredi i da se kvari nebi ga bilo ko golfa2 na cesti, kak TI veliš! :laughing11: :laughing11: pa da nek si zeme rađe pežo pa bu stalno neki k.... šarafil po njemu i pizdil doma!!! imal sam sp 50 s kojim sam s original termogrupom navretl oko 50 000 km, dok buš ti s pežom to napravil nikad!!! nakon toga sam imal sr 150 i prvo kaj je bilo....je šarafljenje po njemu, ok skut nije bil u bajnom stanju al opet!! i sad sam na runneru i kaj delam, sjedi pali vozi uz redovne servise!!!
steeef:
glavoja si opal na glavu?
prodaj to g#vn% talijansko i pežola kupi..ja sam sebi već 2 naručil,jedan za vozit da drugi za dijelove
^^GlavonjA^^:
--- Citat: steeef - 08 Prosinac, 2011, 01:16:57 ---glavoja si opal na glavu?
prodaj to g#vn% talijansko i pežola kupi..ja sam sebi već 2 naručil,jedan za vozit da drugi za dijelove
--- Kraj citata ---
:laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: ha ništ...daj i meni mam 2 naruči kaj bumo se bar nekaj mogli vozat....ovaj drugi rastepemo i denem rezervne djelove pod sic! :icon_thumright: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
B.E.R.O.:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 08 Prosinac, 2011, 01:00:13 ---mislim da ti ovo nije trebalo jer te svi budu posrali!!! da talijan ne vredi i da se kvari nebi ga bilo ko golfa2 na cesti, kak TI veliš! :laughing11: :laughing11: pa da nek si zeme rađe pežo pa bu stalno neki k.... šarafil po njemu i pizdil doma!!! imal sam sp 50 s kojim sam s original termogrupom navretl oko 50 000 km, dok buš ti s pežom to napravil nikad!!!
--- Kraj citata ---
Ja sam sa Peugeotom napravio 75 000 km!!!
:icon_tongue: :icon_tongue:
Kriste.
I da talijana ima pun gas na cesti zato sto ima dijelova gdje hoces dok npr. Peugeot nema uvoznika za dijelove.
Jesi posjedovao Peugeota,nisi onda ne pricaj gluposti uopce nisu losi motori.
Ja ni za jednog talijana nisam rekao da je los ali su sjebano napravljeni za odrzavanje dok je kod Peugeota sasvim drugacija stvar.
Prije 10 god. su i Piaggio grupacija i Peugeot bili najprodavaniji skuteri i jedni i drugi su bili odlicne kvalitete.
Nisu skuteri nesto sto su nekad bili,ali ta babska prepucavanja ostavite za trznicu.
Babetine!!!
:angry7: :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju