Općenito > Generalno o skuterima

Pitanje :))

(1/6) > >>

matorii:
Posto se ne razumem nesto mnogo u skutere, a hteo bih da kupim, pa da pitam vas iskusnije malo :)

Mislim da cu kupiti Gileru Runner 50, ali sam video skoro Peugeot SPEEDFIGHT 3 50 RS, na izgled mi se svideo, a i cena je za mene, dosta manja.. Pa da cujem vase iskustvo, da li je runner bolji i zasto?

Ako sam pogresio mesto za temu, molim moderatore da premeste, ali da ne brisu :)

^^GlavonjA^^:

--- Citat: matorii - 28 Rujan, 2011, 23:27:30 ---Posto se ne razumem nesto mnogo u skutere, a hteo bih da kupim, pa da pitam vas iskusnije malo :)

Mislim da cu kupiti Gileru Runner 50, ali sam video skoro Peugeot SPEEDFIGHT 3 50 RS, na izgled mi se svideo, a i cena je za mene, dosta manja.. Pa da cujem vase iskustvo, da li je runner bolji i zasto?

Ako sam pogresio mesto za temu, molim moderatore da premeste, ali da ne brisu :)

--- Kraj citata ---

Ja bi ti preporučil runner, zato jer je kvalitetniji, a djelove imaš za kupit na svakom čošku. Od 3 skutera kaj sam vozil 2 su bili runneri i bil sam, i trenutno sam prezadovoljan jer opet imam runnera.  :icon_thumright:

replcnt:
nemoj pežo pa da nebude stalno u garaži ležo

Poggiali:
Runner, mada bi ja cak razmisljao i o rabljenom

^^GlavonjA^^:

--- Citat: replcnt - 29 Rujan, 2011, 01:36:48 ---nemoj pežo pa da nebude stalno u garaži ležo

--- Kraj citata ---

dobar  :laughing11:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju