Pozdrav dečki!
Neki dan sam predstavio svoj skuter u garaži i tamo postavio par pitanja koja me muče. Da ne opterećujem garažu s tehničkim pitanjima prebacio sam temu ovdje.
Setup skutera se sastoji od:
- leovince tt auspuh, karb bgm 17,5 mm, dizna 76, igla na drugom utoru, prerađeni original filter zraka, polini variomat s 6,7 g rolice, na kuplungu žuti malosi federi, centralna serijska.
Kad je motor hladan i daš mu gas radi ko metak, ali problem nastaje kad se ugrije... Kad mu dam naglo gas motor se zaguši do nekih 20 km/h i onda opet potegne.... i to se ponavlja stalno kod svakog dodavanja gasa (ali samo kad je zagrijan i kad je brzina ispod 30 km/h).
Savjetovali su mi da iglicu pomagnem na viši ili niži utor, malo sam se igrao, ali stvar je još gora....
Promijenio sam i diznu, stavio sam manju, ali ništa.... guši se i dalje i to još gore.... A to se još i više osjeti kad smo dvoje na motoru pogotovo na uzbrdici, jedva krene, ali kad ga otvori onda krene, ali ne smijem pustiti gas ni slučajno.
Ne znam da li je problem s variomatom ili karburatorom??
Ima li tko kakvu ideju, možda je netko imao sličan slučaj.
Sorry što vas gnjavim, ali pravog majstora ne mogu naći koji bi mi to složio, a ja sam još jako mlad i neznam što da radim. Tata mi pomaže koliko stigne i zna, isprobali smo sve što smo znali ali bezuspješno. Rastavili smo sve što smo znali već mnogo puta i uvijek ista stvar.
Ima li tko kakvu ideju, savjet .... please, help me!
Pozz