Vi ljudi pričate hrpu gluposti. Uspoređivat dvotaktni motor i četverotaktni motor nema smisla, isto kao bilo koju 125icu kupovat novu jer to rade ljudi s previše para u đepu i ne puno znanja o tim istim motorima.Gledat godinu, broj kilometara i takve gluposti je također ogromna greška jer to nije isto kao kupovat auto.Auti stari 15 godina naprave 300000km, a motor star 15 godina 10 puta manje. Sve zapravo ovisi o stanju motora , ako ga je/su vlasnik /vlasnici održavali. Ima krama od motora starih par godina koje unište iste budale kojima tata skešira 5000e za novu 125, a ima motora starih 20 godina koji su jako očuvani. Sve treba pogledat uživo za šta se interesira , a ne preko oglasnika jer to ljudi stavljaju svakakve slike, pišu nebuloze , lažu itd.. uglavnom uvijek sa sobom povest nekog iskusnog baš sa 125icama, a ne motorima općenito jer ako nije imo 2T 125icu neće znat o čemu je riječ. Gume, lanac i takve gluposti zna pregledat svaka budala, ali to nije poanta kod kupovanja potonjeg motora. Također policiji NIKAD kod kontrole prometa negleda dali ti 125ica ima više od 11kW u knjižici, bitno je da je 125ccm, nikad mi nije bilo jasno šta se svi toga boje ko usrani.
I šta ti ja sad kažem, ja prodajem već par mjeseci mita 125 , mene je izašo sa svim ulaganjima oko 2500e, sve na njemu je novo i motor je u boljem stanju vjerojatno i od 10 godina novijih 125ica. Prodajem ga za siću s obzirom koliko me izašlo sve sređivanje, zovu me ljudi i samo im je bitno koji si vlasnik i koja je godina i da je to preskupo za tu godinu,a nitko neće doć vidjet motor samo seru preko telefona. Pa da ih ja onda uputim na oglas od dečka s 3 godine novijim mitom, 2000kn jeftiniji... ali oni nece skuzit da su na njegovom motoru gume stare i u qrcu, da nije registriran ( i to opet povlači pitanje zašto ) , da lanac izgleda loše održavan, da fale plastike ispod trokuta volana, da je zgreban itd mogao bih nabrajati danima.Ljudi to nekuže jer su zaluđeni tim idiotskim pitanjima i činjenicama koje se pitaju kad ideš kupovat golfa dvojku s ivragu milijuna kilometara . Btw samo nove gume ( michelin pilot power ) dođu 1700kn, pa nek si takvi misle gdje će dospijet s "novijim i jeftinijim"
A ti dečko šta si kupuješ motor, nemoj pitat tu glupa pitanja jer će ti na kraju tata kupit motor kakav će on htjet i budi sretan da nedobiješ qinlingyona. Kad budeš imao svoje novce onda se raspituj, tu bolje pošalji svog tatu da čita jer će on keširat novce na kraju krajeva a ne ti