Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da čašice sam stavio od runnera!Sad trosi oko 5.5 ili 6, a kako ide ja sam zadovoljan makar neznam bas kolika mu je krajnja jer mi ne radi brzinomjer, al otprilike 75, sad ce na lagani servis jos nije bio otkako sam ga uzeo pa cemo vidit!
Previše to troši.
Ma daj!Evo danas sam skinuo karb i pogledo kolika je dizna i ona je 72, a ne 76I jos sam bio u servisu da pitam kolika je serijska i dobio sam miljon odgovora!Ovdje mi covjek kaze da je 68, u jednom servisu mi kaze 72, u drugom 79, i pito sam poznanika i on mi kaze 75, pa koja je sad na kraju!
Evo danas sam skinuo karb i pogledo kolika je dizna i ona je 72, a ne 76I jos sam bio u servisu da pitam kolika je serijska i dobio sam miljon odgovora!Ovdje mi covjek kaze da je 68, u jednom servisu mi kaze 72, u drugom 79, i pito sam poznanika i on mi kaze 75, pa koja je sad na kraju!
Da čašice sam stavio od runnera!
Kod mene na weberu je bila 68,ne vjerujem da ju je itko mijenjo prije mene jer sam ga kupio kao čistu serijalu od vlasnika.Neki su pričali da su imali 78 serijsku diznu na njemu,tako da koja je ne znam točno.Moguće da su se obje ugrađivale na servisima.
izgleda da je svakom drugačija dizna...hhh...mislim da bi ti na serijali sa diznom 64odlicno radio
Meni je u Dell PHVA 17,5 dizna 53
meni je na stalkeru serijala,frga 17.5 bila,dizna 64...iso je bolesno a nije trosio ni 4litre