Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Na yasuniu je cijeli prigušivač carbon nije ono fuš neka folija ko na leovince
alu prigušivač je naobičniji alu tuljac, stjenka je 1 mm..na to se lako nalijepi folija i proda spuh po većoj cijeni..
...nevjerujem da su radili 2 vrste prigušivača..
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Da li je karbon verzija ista kao i ALU samo sa nalijepljenim karbonskim omotom ili je sam aluminij drugaciji? Jel ko probao kad skinuti karbon da provjeri?
Citat: 3alfa3 - 07 Ožujak, 2008, 23:21:07Da li je karbon verzija ista kao i ALU samo sa nalijepljenim karbonskim omotom ili je sam aluminij drugaciji? Jel ko probao kad skinuti karbon da provjeri?Jel ti se poceo odljepljivati sloj pa zato mjenjas?
Citat: ivanm - 08 Ožujak, 2008, 11:23:32alu prigušivač je naobičniji alu tuljac, stjenka je 1 mm..na to se lako nalijepi folija i proda spuh po većoj cijeni.. Tako je...I sad mene zanima da li je ta alu povrsina obradjena kao i na ALU prigushivacu ili bi nakon skidanja te naljepnice (i ciscenja ljepila, naravno) izgledala drugacije.@black-rox:Onako informativno...da li bi i po kojoj cijeni mogao nabaviti ALU prigushivac za Yasuni R?
Citat: black-rox - 08 Ožujak, 2008, 11:07:42Na yasuniu je cijeli prigušivač carbon nije ono fuš neka folija ko na leovince potpis...npr na mom C21BE se vidi da nije neka naljka...i zato je dosta skuplji od C21 sa prigusivacem od kevlara
gle...moj motor je krcat kakti karbonom...al to je sve imitacija a na spuhu ziher nije imitacija i to se nedvojbeno vidi...za druge spuhove neznam, govorim za svoj