Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moze biti da ti je membrana otisla i svijecicu skini i pogledaj stanje
ne dobiva ti gorivo,skini karb ocisti ga,operi u gorivu,ja sam frendu isto tako je bilo,ocistio karb i pali-vozi..
varijante:karburaton detaljno pročistit pogledaj da ti nisu lamelice zinule dizna začepitacdi možda nema jaku iskru da pogura pod opterećenjem ili bobinasvjećica
Skinut ću karburator pa ga odnijet jednom meštru nek ga pregleda
a ove ostale varijante ??
Prvo karburator, ne mogu motor gurat 5 km Koje lamele, gdje se nalaze i koja dizna i gdje se nalazi?
lamele su ti kad skineš carb i on ti je unutar blokova lamelice imaju ....dizna ti je u carburatoru...jel ti znaš osnovne dijelove motora???
Ako si već skinuo karb, onda provjeri ispravnost vakum ventila na slijedeći način:1. svuci dovodno crijevo goriva sa karburatora2. svuci cjevčicu vakuma na gumenoj prirubnici na mašini (onaj dio koji ti veže karb sa mašinom) stavi je u usta i povuci3. ako na onoj prvoj krene teći benzin vakum ventil je ispravan, problem je u karburatoru.Kod njih se zna zaštopati iglica plovka u karbu i ne prima gorivo.
Ma onako znam donekle, pa eto lamelice i dizne su također u karburatoru, najbolje njega skinem i odnesem pravom meštru da ga pogleda.
nemas nikake lamelice u karburatoru..dizna ti nije zacepita,jer onda i kad naspes gorivo nebi ti mogo radit,mozda ti se vakum crijevo istekalo ,i nemoze vuc gorivo iz tanka
sa desne strane karba,imas crno crijevo(mislim),pogledaj jel ustekano ili istekano..ili ako ti je lakse nac to crijevo prati iz vakuum pumpe,imas jedno crijevo od goriva i jedno od vakuma,pogledaj na karbu jel ti istekano mozda