auff znači da mi je vrijeme za novi remen,baš me zanima oću li dobit malo više brzine (bar 2-3 km/h) kad stavim taj novi
koji je bolji,taj od 18.1 ili 18.4?
ovako danas sam malo pogledao detaljnije kako stvari stoje(nisam mogao zvono odvidat jer nemam ključ za to pa nisam mogao provjerit kakvo je njegovo stanje iznutar te stanje kvačila federa i ležajeva),ja mislim mi vjerojatno nebi trebali federi bit problem jer mi motor predobro ubrzava,ni na tim vibracijama ne gubi svoje dobro ubrzavanje... ali vidio sam da mi je zvono cijelo poplavilo onako ko da je izgorilo(onako kao kad nešto bacite u vatru ili negdje gdje je visoka temperatura pa ta stvar poplavi)...osovina felge te osovina kvačila su ravne ali mi kvačilo kad se vrti kao da pleše milimetar lijevo desno...jel to onda problem u kvačilu ili u ležajevima kvačila?
e i da što se tog ulja u prijenosu tiče,kupio sam ja to ulje što se ulijeva u prijenos,al nigdje nemogu nać vijak koji trebam izvidat da bi to ulje ulio ili izlio..na svim je skuterima koje sam imao to bilo pokraj amortizera,a kod mog to nema,jel tko zna gdje taj vijak točno stoji na ditechu?