Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (57/62) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Macak sf - 23 Ožujak, 2014, 18:31:35 ---Aa možda jednog dana i pia makša dođe gore, nikad se nezna...

--- Kraj citata ---
Mijenja ti se često radilica?  :icon_biggrin:
Daj samo stavi neke male retrovizore,ovi mu nikak ne stoje,imaš već za 200kn par

steeef:
stvarno je jebena pežola...i boje i sve odrađeno  :icon_thumright:
stickerbomb nekom paše nekom ne..meni je ok dok se dobro rasporedi i iskombinira..
jedini minus su mi ove lulice volana..neznam zakaj ih tak duge rade,pa volan stoji visoko...da je niži bilo bi super  :icon_thumright:

Macak sf:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Ožujak, 2014, 18:35:26 ---
--- Citat: Macak sf - 23 Ožujak, 2014, 18:31:35 ---Aa možda jednog dana i pia makša dođe gore, nikad se nezna...

--- Kraj citata ---
Mijenja ti se često radilica?  :icon_biggrin:
Daj samo stavi neke male retrovizore,ovi mu nikak ne stoje,imaš već za 200kn par

--- Kraj citata ---

Nije da mi se mijenja, al velim možda se i odlučim za tako nešto, al u skoro vrijeme to nebu bilo sigurno  :icon_thumright:
Ovi retrovizori su mi baš fora, je da su malo visoko, al pokušavam nać neku malo manju lulicu da malo volan spustim, onda bi to bilo to  :)

Macak sf:

--- Citat: steeef - 23 Ožujak, 2014, 18:40:13 ---stvarno je jebena pežola...i boje i sve odrađeno  :icon_thumright:
stickerbomb nekom paše nekom ne..meni je ok dok se dobro rasporedi i iskombinira..
jedini minus su mi ove lulice volana..neznam zakaj ih tak duge rade,pa volan stoji visoko...da je niži bilo bi super  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala na pohvali  :toothy10:

Ivan46:
lijepa pezo zujalica,svida mi se ta kombinacija bijelo-plavo,lijepo izgleda. :icon_thumright:

nego imam pitanje,vidim da si maknio onaj orginal sati i stavio taj mali,pa me zanima jel si sa tim malim satom isao na tehnicki i jesu li te tamo zezalii radi toga?

jedino sto mi se na skutu nesvida je ta lulica,mogao si neku malo manju kupiti,ovako mi volan previse visoko izgleda,ali vazno da se tebi svida.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju