Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (56/62) > >>

Macak sf:
Ma ne ljutim se  :toothy10: To su mi bile rezervne plastike pa sam ih obljepio samo da vidim kak ce izgledat  :toothy10: i da cujem komentare hehe  :icon_thumright:

Grale:
Meni je ok na ovoj napred plastici, ali na ovom poklopcu akumulatora mi ne paše baš :dontknow:

Sve u svemu, prejebena pežola, svaki put mi je drago je vidjet, još samo da je Pia maška gore :jerk:

dachi:
ma dobro,i da su "trenutne" lako obljepis i operes,al meni bas nikako nije sjelo.. Uglavnom slazem se s graletom,stvarno je prebrutalan SF,kombinacija i sve,svaka cast  :notworthy: :icon_thumright:

iii mozda nz dal SF ima u ponudi one podnice na foru aeroxa,onako ravne pa da je izbuseno na njima i da pise aerox,da si napravis tako samo stavis shitfajt  :laughing7:

Macak sf:

--- Citat: Grale - 23 Ožujak, 2014, 18:26:03 ---Meni je ok na ovoj napred plastici, ali na ovom poklopcu akumulatora mi ne paše baš :dontknow:

Sve u svemu, prejebena pežola, svaki put mi je drago je vidjet, još samo da je Pia maška gore :jerk:

--- Kraj citata ---

Pa ni meni nije loše, to je vise bilo za probu, a sad nekom se sviđa nekom ne  :icon_thumright:
Aa možda jednog dana i pia makša dođe gore, nikad se nezna...
Al svejedno hvala na pohvali  :icon_thumright:

Macak sf:

--- Citat: dachi - 23 Ožujak, 2014, 18:31:18 ---ma dobro,i da su "trenutne" lako obljepis i operes,al meni bas nikako nije sjelo.. Uglavnom slazem se s graletom,stvarno je prebrutalan SF,kombinacija i sve,svaka cast  :notworthy: :icon_thumright:

iii mozda nz dal SF ima u ponudi one podnice na foru aeroxa,onako ravne pa da je izbuseno na njima i da pise aerox,da si napravis tako samo stavis shitfajt  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Hvalaa  :icon_thumright:
Ima na scooter attacku sam vidio te podnice, ako se dobro sječam BERO ih je stavio na curin(odnosno sad vec ženin Hello Kity, prebrutalno izgledaju, vec sam htio to uzet al uvijek se predomislim i kupim nekaj drugo  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju