Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (58/62) > >>

MarinM:
Meni stickerbomb super sjeo, ubije onu kombinaciju samo dvije boje pa izgleda zivlje skuter   :icon_thumright:

GUGY:
Predobro izgleda.. Iako nisam ljubitelj tih drag upravljaca ili kako se vec zovu..

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2

SF2 Freak:
Pežo ko pežo najbolji skuter  :glasses9:

Macak sf:

--- Citat: Ivan46 - 23 Ožujak, 2014, 20:43:07 ---lijepa pezo zujalica,svida mi se ta kombinacija bijelo-plavo,lijepo izgleda. :icon_thumright:

nego imam pitanje,vidim da si maknio onaj orginal sati i stavio taj mali,pa me zanima jel si sa tim malim satom isao na tehnicki i jesu li te tamo zezalii radi toga?

jedino sto mi se na skutu nesvida je ta lulica,mogao si neku malo manju kupiti,ovako mi volan previse visoko izgleda,ali vazno da se tebi svida.

--- Kraj citata ---

Hvala  :icon_thumright:
Bez problema prolazim tehnicki, nikad mi za to nista nisu rekli.. Je istina lulica je prevelika, ni meni se bas ne svida sto volan stoji tako visoko, al kad nisu imali manju, vec duze vrijeme trazim neku manju al nigdje nemrem nac  :dontknow:

--- Citat: MarinM - 23 Ožujak, 2014, 20:51:02 ---Meni stickerbomb super sjeo, ubije onu kombinaciju samo dvije boje pa izgleda zivlje skuter   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Istina  :) super se uklopio  :icon_thumright:

--- Citat: GUGY - 23 Ožujak, 2014, 21:23:42 ---Predobro izgleda.. Iako nisam ljubitelj tih drag upravljaca ili kako se vec zovu..

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2

--- Kraj citata ---

Hvala  :icon_thumright:

--- Citat: SF2 Freak - 23 Ožujak, 2014, 23:37:53 ---Pežo ko pežo najbolji skuter  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Upravo tako  :toothy10:

steeef:
fino si sve odmjeri,napravi skicu i daj tokaru da ti napravi  :icon_thumright:
jebeno bu izgledalo,jos ju das plastificirat il pofarbat pa bude to to..i u krajnjem slucaju unikatno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju