Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (50/62) > >>

Macak sf:

--- Citat: efz - 14 Siječanj, 2014, 18:48:22 ---Makar nije moj stil sic i sami skuter mi izgledaju odlicno  :headbang:

Jesi radio sic kod Mate gdje sam ti preporucio ili negdje drugdje ?

--- Kraj citata ---

Hvalaa :)
Daa kod Mate sam radio, i mogu rec da je odradio odlican posao  :icon_thumright:

maljinovic:

--- Citat: Macak sf - 14 Siječanj, 2014, 12:17:57 ---
Hvala, hvala :)
Pa dvoumio sam se između te dvije kombinacije pa sam se ipak odlucio za ovu, jer vec odavno zelim imat bijeli sic :)
A sto se tice podnica po meni su se odlicno uklopile al svako ima svoje misljenje a i svako misljenje je dobro doslo  :icon_thumright:
A svjestan sam da ce se vjerojatno brzo zamazat al nije mi to neki problem, tak i tak dosta perem skuter jer volim da je uredan i cist pa budem i sic ribo ako ce bit potrebno  :toothy10:
Imam doma jos dva sica pa mozda jednog dana ako pozelim nekaj drugacije, skombiniram nesto i sa drugim bojama, budemo vidli al za sad neka ostane ovako  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Neće ti se zamazat,možeš ga jedino ukakat sa kemijskom,uljem ili nečim šta bi "razvalilo" bilo koje sjedalo bilo koje druge boje.Ako se zaprlja,sredstvo za čišćenje u ruke (sad nemoj odmah domestos nego neko blago,za ručno pranje suđa ili tako nešto) i spužvu.Mlaka voda,razvodni i operi... I ja sam jedan ovakav radio,da to nije taj :)

Inače,čitav skuter je odličan.Svaki detalj na mjestu!

efz:
Ma reko sam ti ja Mate (za one koji neznaju clan foruma maljinovic) je vrhunski majstor, uz vrhunski poso ono sto ga krasi je brutalno povoljna cijena i brza usluga decko bez greske  :notworthy:

hehe...evo uspjeli smo Matu prizvat na forum  :toothy12:

maljinovic:

--- Citat: efz - 14 Siječanj, 2014, 19:42:23 ---Ma reko sam ti ja Mate (za one koji neznaju clan foruma maljinovic) je vrhunski majstor, uz vrhunski poso ono sto ga krasi je brutalno povoljna cijena i brza usluga decko bez greske  :notworthy:

hehe...evo uspjeli smo Matu prizvat na forum  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Još da Mate zna pravilno quotati :) :)

efz:

--- Citat: maljinovic - 14 Siječanj, 2014, 19:44:52 ---

Još da Mate zna pravilno quotati :) :)

--- Kraj citata ---

Ma naucit ce i to Mate, ako bude i pola kao radovi na sjedalima bice odlicno............a sad nemojmo covjeku spamat temu da nebi bilo nismo znali  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju