Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
ivanm:
fora je, plavi monster replica ;D
steeef:
dobar je zic,ali tak bijeli bude se zamazal na dnevnoj bazi :icon_biggrin:
ivanm:
da, trebal je bit s obrnuto postavljenim bojama.
Macak sf:
--- Citat: Grale - 14 Siječanj, 2014, 09:50:14 ---Odličan je Pežo, jedan od najljepših skutera na forumu :icon_thumright:
Ali ne stoji mi nekako taj sic, možda bi mu bolje stajao da je ovaj ko stari, samo crni dio presvučen u plavi.
Al ok, to je moje mišljenje, tebi se sigurno više ovak sviđa, to je jedino bitno :icon_thumright:
I alu podnice inače ne volim, al aj one prolaze :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
--- Citat: ivanm - 14 Siječanj, 2014, 10:16:04 ---fora je, plavi monster replica ;D
--- Kraj citata ---
--- Citat: steeef - 14 Siječanj, 2014, 11:29:10 ---dobar je zic,ali tak bijeli bude se zamazal na dnevnoj bazi :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
--- Citat: ivanm - 14 Siječanj, 2014, 11:33:57 ---da, trebal je bit s obrnuto postavljenim bojama.
--- Kraj citata ---
Hvala, hvala :)
Pa dvoumio sam se između te dvije kombinacije pa sam se ipak odlucio za ovu, jer vec odavno zelim imat bijeli sic :)
A sto se tice podnica po meni su se odlicno uklopile al svako ima svoje misljenje a i svako misljenje je dobro doslo :icon_thumright:
A svjestan sam da ce se vjerojatno brzo zamazat al nije mi to neki problem, tak i tak dosta perem skuter jer volim da je uredan i cist pa budem i sic ribo ako ce bit potrebno :toothy10:
Imam doma jos dva sica pa mozda jednog dana ako pozelim nekaj drugacije, skombiniram nesto i sa drugim bojama, budemo vidli al za sad neka ostane ovako :icon_thumright:
efz:
Makar nije moj stil sic i sami skuter mi izgledaju odlicno :headbang:
Jesi radio sic kod Mate gdje sam ti preporucio ili negdje drugdje ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju