Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (51/62) > >>

Peksy:
Pezo je super  :headbang: jesi tepicira sic u zrnovnici tj splitu  :toothy3:

efz:

--- Citat: Peksy - 14 Siječanj, 2014, 19:52:56 ---Pezo je super  :headbang: jesi tepicira sic u zrnovnici tj splitu  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Vidoviti Peksy  ;D

Tocno ovdje ga je tapecirao: https://www.facebook.com/pages/Tapeciranje-moto-sjedala/171881972823447?fref=ts

Macak sf:

--- Citat: maljinovic - 14 Siječanj, 2014, 19:34:09 ---Neće ti se zamazat,možeš ga jedino ukakat sa kemijskom,uljem ili nečim šta bi "razvalilo" bilo koje sjedalo bilo koje druge boje.Ako se zaprlja,sredstvo za čišćenje u ruke (sad nemoj odmah domestos nego neko blago,za ručno pranje suđa ili tako nešto) i spužvu.Mlaka voda,razvodni i operi... I ja sam jedan ovakav radio,da to nije taj :)

Inače,čitav skuter je odličan.Svaki detalj na mjestu!

--- Kraj citata ---
Hvala na pohvali :)  :icon_thumright:
Pa moguce da jesi, mozda je stvarno to taj  :)

--- Citat: efz - 14 Siječanj, 2014, 19:42:23 ---Ma reko sam ti ja Mate (za one koji neznaju clan foruma maljinovic) je vrhunski majstor, uz vrhunski poso ono sto ga krasi je brutalno povoljna cijena i brza usluga decko bez greske  :notworthy:

hehe...evo uspjeli smo Matu prizvat na forum  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Jee svaka cast za Matu, odlican majstor, sve pohvale  :)

--- Citat: Peksy - 14 Siječanj, 2014, 19:52:56 ---Pezo je super  :headbang: jesi tepicira sic u zrnovnici tj splitu  :toothy3:

--- Kraj citata ---
Hvala  :)
Tako jee  :icon_thumright:

Peksy:
Da da sve znam :P moj ce sad ic kod njega,ugl ja i njegova zena smo neki rodaci hahah,raci covik savrsen posa  :notworthy:

Macak sf:

--- Citat: Peksy - 14 Siječanj, 2014, 19:58:56 ---Da da sve znam :P moj ce sad ic kod njega,ugl ja i njegova zena smo neki rodaci hahah,raci covik savrsen posa  :notworthy:

--- Kraj citata ---
Istina :) svakom bi ga preporucio :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju