Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
MarinM:
--- Citat: stefdenne - 21 Siječanj, 2013, 22:29:59 ---frende ti mogu dat savjet?
moj savjet je da maknes podizać amortizera!!
pitaš zašto?
1.razlog je to kaj amortizer oce puknut pogotovo ako su dvoje i ides po cesti punoj graba!
2. razlog meni osobno je bilo puno gore vozit, svi trkači motori se spustaju za zavoje jer je lakse upravljat,
3. puno je veca "poluga" u zavoju,
znam da ce se nac neki pametni i reci da nisam u pravu da je podizac fensi al ako se i malo VOZIŠ kak spada onda ti je ovo sranje po zavojima!,
--- Kraj citata ---
ja odkad sam stavio podizač aerox se duplo ljepse vozi :dontknow: pusa hejteri :laughing7:
stefdenne:
meni i ljepse izgleda spusten,
nego pitanje jos jedno
zasto nije undertail u bijelom ovak mi je ono saka u oko!,
i nosac tablice se da ljepse izvest ako os mogu ti dat jedan moj home made koji se sarafi na celjust i tablica ti je uz blok pored felge i vidljivija je jer je prema gore ovak tuce previse ravno!
stefdenne:
--- Citat: MarinM - 21 Siječanj, 2013, 22:36:54 ---
--- Citat: stefdenne - 21 Siječanj, 2013, 22:29:59 ---frende ti mogu dat savjet?
pitaš zašto?
1.razlog je to kaj amortizer oce puknut pogotovo ako su dvoje i ides po cesti punoj graba!
2. razlog meni osobno je bilo puno gore vozit, svi trkači motori se spustaju za zavoje jer je lakse upravljat,
znam da ce se nac neki pametni i reci da nisam u pravu da je podizac fensi al ako se i malo VOZIŠ kak spada onda ti je ovo sranje po zavojima!,
--- Kraj citata ---
ja odkad sam stavio podizač aerox se duplo ljepse vozi :dontknow: pusa hejteri :laughing7:
--- Kraj citata ---
kad je sam po sebi mali i kratki to je skuter za stunt i za dijecu!,
[R]UNNE[R]:
.
Macak sf:
pitaš zašto?
--- Kraj citata ---
To si u potpunosti u pravu, bas mi se to i desilo da je puko amortizer, imam u planu kupit novi amortizer tako da podizac sigurno ide dolje... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju