Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
MarinM:
--- Citat: stefdenne - 21 Siječanj, 2013, 22:38:19 ---
--- Citat: MarinM - 21 Siječanj, 2013, 22:36:54 ---
--- Citat: stefdenne - 21 Siječanj, 2013, 22:29:59 ---frende ti mogu dat savjet?
moj savjet je da maknes podizać amortizera!!
pitaš zašto?
1.razlog je to kaj amortizer oce puknut pogotovo ako su dvoje i ides po cesti punoj graba!
2. razlog meni osobno je bilo puno gore vozit, svi trkači motori se spustaju za zavoje jer je lakse upravljat,
3. puno je veca "poluga" u zavoju,
znam da ce se nac neki pametni i reci da nisam u pravu da je podizac fensi al ako se i malo VOZIŠ kak spada onda ti je ovo sranje po zavojima!,
--- Kraj citata ---
ja odkad sam stavio podizač aerox se duplo ljepse vozi :dontknow: pusa hejteri :laughing7:
--- Kraj citata ---
kad je sam po sebi mali i kratki to je skuter za stunt i za dijecu!,
--- Kraj citata ---
drugo ni nisam i ja samo kazem da se ljepse vozi
runner nosac je homemade i stoji bolje nego org amort na blok,a ljepse je vozit kad ti kazem. lakse se nagnes i ostalo ali ga je teze cimat i skakuce kad oces palit gumu.
Macak sf:
--- Citat: stefdenne - 21 Siječanj, 2013, 22:37:36 ---meni i ljepse izgleda spusten,
nego pitanje jos jedno
zasto nije undertail u bijelom ovak mi je ono saka u oko!,
i nosac tablice se da ljepse izvest ako os mogu ti dat jedan moj home made koji se sarafi na celjust i tablica ti je uz blok pored felge i vidljivija je jer je prema gore ovak tuce previse ravno!
--- Kraj citata ---
Imo sam u planu pofarbat undertail u bijelo, no manje se vidi zmazanoca na crnom nego na bijelom tako da se se jos uvijek premisljam dal da ga farbam il ne...Jos se uvijek stigne pofarbat...A za tablicu sam privremeno stavio taj nosac da se mogu provozat, tako da ce se i to uskoro sredit...
stefdenne:
i jos jedan razlog a to i sam znas!,
da koda oce pobijeci s centralne nogare,
marine mi govorimo o sfu ti bzvz govoris o roxu jer on je kako sam i reko za dijecu, ima kratki amortizer
ili prihvati nisu na rami iste visine, i to je onda razlika dok kod sfa je jednostavno predug
ili kod ranera di je amortizer najduzi!
stefdenne:
--- Citat: Macak sf - 21 Siječanj, 2013, 22:48:22 ---
--- Citat: stefdenne - 21 Siječanj, 2013, 22:37:36 ---meni i ljepse izgleda spusten,
nego pitanje jos jedno
i nosac tablice se da ljepse izvest ako os mogu ti dat jedan moj home made koji se sarafi na celjust i tablica ti je uz blok pored felge i vidljivija je jer je prema gore ovak tuce previse ravno!
--- Kraj citata ---
Imo sam u planu pofarbat undertail u bijelo, no manje se vidi zmazanoca na crnom nego na bijelom tako da se se jos uvijek premisljam dal da ga farbam il ne...Jos se uvijek stigne pofarbat...A za tablicu sam privremeno stavio taj nosac da se mogu provozat, tako da ce se i to uskoro sredit...
--- Kraj citata ---
dodi i dam ti super nosac,
ni ne vidi se:)
Macak sf:
--- Citat: stefdenne - 21 Siječanj, 2013, 22:51:13 ---
--- Citat: Macak sf - 21 Siječanj, 2013, 22:48:22 ---
nego pitanje jos jedno
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
dodi i dam ti super nosac,
ni ne vidi se:)
--- Kraj citata ---
Mozee, bumo se culi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju