Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
MarinM:
Kako koci ovaj s6 disk?
Macak sf:
--- Citat: zemo323 - 21 Siječanj, 2013, 22:02:17 ---evo prolista sam ti projekt i samo moran reci ovo.. moje misljenje da nisi trebao bojati ove mat plastike u bijelo.. Ok je ovo bijeli far, ona rebra ispred hladnjaka i felge pa mozda cak jos pokoju sitnicu.. za moj ukus ima previse bijele ali ti znas sta ti se svidja tako da sve pohvale :notworthy:
plava boja je odlicna i ovaj oversize disk su mi najzanimljiviji :notworthy: :toothy3:
--- Kraj citata ---
A imao sam zelju da tako pofarbam motor, znam da ce s ovim bijelim plastikama bit malo problema za odrzavanje, ali nema veze takva mi se kombinacija svidala pa sta bude bude...Svejedno hvala na komentaru... :icon_thumright: :icon_thumright:
Macak sf:
--- Citat: MarinM - 21 Siječanj, 2013, 22:13:26 ---Kako koci ovaj s6 disk?
--- Kraj citata ---
Nisam se bas puno vozio od kad sam ga stavio...Napravio sam nekih 50-tak km i mogu ti rec da je disk odlican i stvarno super koci.. :icon_thumright:
stefdenne:
frende ti mogu dat savjet?
moj savjet je da maknes podizać amortizera!!
pitaš zašto?
1.razlog je to kaj amortizer oce puknut pogotovo ako su dvoje i ides po cesti punoj graba!
2. razlog meni osobno je bilo puno gore vozit, svi trkači motori se spustaju za zavoje jer je lakse upravljat,
3. puno je veca "poluga" u zavoju,
znam da ce se nac neki pametni i reci da nisam u pravu da je podizac fensi al ako se i malo VOZIŠ kak spada onda ti je ovo sranje po zavojima!,
[R]UNNE[R]:
.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju