Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
Macak sf:
--- Citat: mario_sf - 08 Siječanj, 2013, 22:54:08 ---Preljep je sf,svaka čast, yasuni je preljep!
--- Kraj citata ---
Hvala :icon_thumright:
--- Citat: luka.ck - 08 Siječanj, 2013, 22:54:56 ---E a kod tehnickog pregleda nebus imal problema? Jesi dao da ti napisu u prometnu da su ti kotaci 13 cola?
--- Kraj citata ---
Mislim da nebudem jer do sad mi nikad nisu gledali colazu kotaca, al kad dode vrijeme za tehnicki onda cu dat da mi to upisu ako ce biti potrebno :dontknow:
Voćeek:
Evo ovako
ja osobno poznajem Mačka, i mogu vam reć da je ovaj motor prek slika lijep, al uživo je bar triput ljepši :))
daanas smo isli na neki krug po graduu i mogu vam reć da su se svi koji se kuže nekaj u motore, su zujali u njega...
sladjan94:
Moze pitanje druskane? :D
Nego de mi reci ako nije tajna koliko si placao ovaj undertail i od prilike te neke bitnije styling dijelove i koliko si ukupno ulozio na styling samo? :D
zemo323:
evo prolista sam ti projekt i samo moran reci ovo.. moje misljenje da nisi trebao bojati ove mat plastike u bijelo.. Ok je ovo bijeli far, ona rebra ispred hladnjaka i felge pa mozda cak jos pokoju sitnicu.. za moj ukus ima previse bijele ali ti znas sta ti se svidja tako da sve pohvale :notworthy:
plava boja je odlicna i ovaj oversize disk su mi najzanimljiviji :notworthy: :toothy3:
Macak sf:
--- Citat: sladjan94 - 21 Siječanj, 2013, 21:16:04 ---Moze pitanje druskane? :D
Nego de mi reci ako nije tajna koliko si placao ovaj undertail i od prilike te neke bitnije styling dijelove i koliko si ukupno ulozio na styling samo? :D
--- Kraj citata ---
Ma nije tajna, undertail sam platio oko 46 €,zadnje stop svijetlo oko 35 €, imam jos dosta styling dijelova pa neznam sta te konkretno zanima :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju