Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
Macak sf:
--- Citat: File 80 - 08 Siječanj, 2013, 22:12:55 ---odlican sf!
ima li razlike u upravljivosti sad kad si namontirao vilice od aeroxa!?
--- Kraj citata ---
Hvala,
Dali ima razlike neznam jer napravio sam svega 10-tak kilometara i to laganini voznja da budem primjecen :toothy10: tako da ti jos nemogu reci dali postoji kakva razlika u upravljivosti...
--- Citat: tommy - 08 Siječanj, 2013, 22:14:32 --- :klanjamose: svaka čast majstore, skuter izgleda odlično :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala :icon_thumright:
--- Citat: MarinM - 08 Siječanj, 2013, 22:14:38 ---sta felge od aeroxa na SF plug and play?
--- Kraj citata ---
:nono: Nije bas plug and play, prednja je jer je vilica od aeroxa preradena da pase na sf-a, a za zadnju sam moro kupit distancer(glavcinu) da se moze zašarafit felga od aeroxa..ima slika na par stranica prije...
[R]UNNE[R]:
.
Macak sf:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Siječanj, 2013, 22:45:02 ---nove gume su gore,to je sad full priprema za sezonu :icon_thumright:
koje su to gume gore i kak drže?
ova kombinacija plavo bijeli skuter baš upada u oči i vidi se da je za šminku,jesi plastike sam lakirao ili si nosio nekome jer vidim da je odrađeno za 10 :notworthy:
--- Kraj citata ---
Da da nove gume su gore, mora bit spreman za sezonu ;)
Gume su Sava MC29 Sporty, iskreno prvi put vozim na njima ali dosta frendova mi ima te gume i i svi mi kazu da drze odlicno...
Plastike sam nosio na farbanje :icon_thumright:
mario_sf:
Preljep je sf,svaka čast, yasuni je preljep!
luka.ck:
E a kod tehnickog pregleda nebus imal problema? Jesi dao da ti napisu u prometnu da su ti kotaci 13 cola?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju