Općenito > Propisi
Pitanje u vezi vozačkoga
Loris Ri:
--- Citat: Reponja - 26 Rujan, 2011, 13:30:08 ---Gle, po autoškolama u Ri ti varira za plafon 200 kn.
Puno ti veću ulogu igra kakvi su ti instruktori, vozni park i koliko je AŠ opterećena kandidatima:
dvosjekli mač; Bolja AŠ je krcatija, u manje dobroj AŠ ćeš ranije položit i lakše kombinirati sate..
Za cijene ti nemrem reć, ja sam polagao dok je obveza bila 10 sati, a od onda se 15ak puta sve izmijenjalo..
Polagao sam na yamahi tw i bila mi je odlična za početak, ali ni sa drugima nećeš pogriješiti (nijedan nije loš).
Bolje ti je iskoristiti priliku i naučiti u AŠ na brzine (ni ja nisam znao, pa sam računao, kad ih već plačam, nek me i nauče nečem).
Imaj na umu da nitko nije bogomdan, nitko se nije rodio sa time pa ni ti. Jednom ćeš morati, zašto ne u AŠ koju plaćaš za to?
Sretno sa time.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
polago si u europi??ja mislim da su oni jedini koji imaju tw-a......
moja preporuka odi u autoskulu europa i trazi instruktora miskulina,predavac je isto legenda od covjeka.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Grale:
lijepo u google upišeš imena autoškola koje postoje u rijeci i sigurno bar 90 % njih imaju cjenik za svaku posebnu kategoriju kolko košta i koji su uvijeti(znači koja kategorija i tak)...ili sjedneš na bicikl i ideš od aš do aš i raspituješ se...
steeef:
more se i na skuterima do 125cc polagat,imaju ih neke autoškole..
na uvjerenju ti piše da si polagal na motoru sa automatskim prijenosom al u vozačkoj ti ne pišu nikakva ograničenja zbog toga..
u autoškolu dok dojdeš prve sate imaš upoznavanje sa motorom,pa onda vježbanje kreni stani i šaltanje brzina ak neznaš..onda tek radiš one sve pi*darije po poligonu pa ideš na cestu..
nije to problem..lakše neg na autu.
Brnelic:
--- Citat: Reponja - 26 Rujan, 2011, 13:30:08 ---Gle, po autoškolama u Ri ti varira za plafon 200 kn.
Puno ti veću ulogu igra kakvi su ti instruktori, vozni park i koliko je AŠ opterećena kandidatima:
dvosjekli mač; Bolja AŠ je krcatija, u manje dobroj AŠ ćeš ranije položit i lakše kombinirati sate..
Za cijene ti nemrem reć, ja sam polagao dok je obveza bila 10 sati, a od onda se 15ak puta sve izmijenjalo..
Polagao sam na yamahi tw i bila mi je odlična za početak, ali ni sa drugima nećeš pogriješiti (nijedan nije loš).
Bolje ti je iskoristiti priliku i naučiti u AŠ na brzine (ni ja nisam znao, pa sam računao, kad ih već plačam, nek me i nauče nečem).
Imaj na umu da nitko nije bogomdan, nitko se nije rodio sa time pa ni ti. Jednom ćeš morati, zašto ne u AŠ koju plaćaš za to?
Sretno sa time.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala, prosvijetlio si me :icon_biggrin:
--- Citat: Loris Ri - 26 Rujan, 2011, 14:34:44 ---polago si u europi??ja mislim da su oni jedini koji imaju tw-a......
--- Kraj citata ---
Imaju TW-a i AŠ Rijeka i Formula.
Npr.
AŠ Europa - 3.997,50 kn
AŠ Formula - 3.924,90 kn
AŠ Fortuna - 4.059,00 kn
AŠ Vlamal - 3.951,50 kn
Tako da mi je isto.
Nekako me privlači Formula, ne zbog razlike u cijeni nego mi je kraj bratove škole i čini mi se solidna.
I imaju tog TW-a na kojem je polagao Reponja. :icon_thumright:
Reponja:
Ja polagao u Rijeci, instruktor mi je bio Aleks (sin od vlasnika aš Rijeka) i za aute i za motore i za instruktora imam samo riječi pohvale.
Za vlasnika baš i nemam.. Bile su neke zavrzlame sa papirima i još neke gluposti.. Ma nije bitno... Neznam ni rade li još uvijek...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju