Općenito > Propisi

Pitanje u vezi vozačkoga

(1/5) > >>

Brnelic:
Imat ću uskoro 15 i pol godina pa bih polagao za A1 kategoriju (ako bude para).
Zanima me dali se polaže na skuteru ili na nekom motoru s brzinama? :dontknow: Dali mogu birati motor na kojem ću polagati(u nekima je to moguće)? :dontknow: I ako polažem za A1 to znači do 125ccm i do 11kW, dali se mora polagati sa brzincem? :help:
Gledao sam na par stranica po internetu pa većina autoškola nema skutere, nego samo motore od 125 ccm na brzine. :confused5:
Meni je problem jer imam skuter a nikad nisam vozio apn ili neki motor na brzine, pa neznam mijenjat.
Vozio sam auto puno puta i tamo znam mijenjat, govore mi da je isto na motoru, ali nisam baš siguran. :sad1:
Molio bih vas vaše mišljenje i vaša iskustva.
 :sign092:

pOha:
Iskreno nisan siguran oces li polagat na necemu na brzine, ali ako budes moga birat radije polazi na tome nego na skuteru - naucit ces neke stvari koje ce ti kasnije , ako budes uzima jace motore, dobro posluzit. Za skuter ne moras nista ucit samo gas i kocnica, drugim rjecima praksa  :icon_thumright:

Zasto ti ovo govorim, u autoskoli (za B kategoriju) vozia san i polaga na dizelu, kada san dosa doma sa vozackom i sia u svoju stojku - ko da san prvi put usa u auto, nisan zna vagu napravit gasia mi se auto i sl.

Loris Ri:
u skoro svim autoskolama su samo na brzine motori,ako imas svoj skuter(125ccm do 11kW)mozes na njemu polagat,ali moras napravit izvanredni tehnicki da dobijes tabelicu "L" .....
ali i moja preporuka ti je da polazes na brzine da dobijes neko iskustvo jer ce ti kasnije bit lakse... :icon_thumright: :icon_thumright:

mark055:
ja sam polagao na yamahi ybr 125 ccm..znači na brzine xD
mislim da se nigdje ne polaže na skuteru

Dino46:
pa u autoskolu ides da naucis  :icon_thumright: koliko ljudi je islo polagati za auto i drugo, a da nisu pojma imali o nicemu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju