Općenito > Propisi
Pitanje u vezi vozačkoga
PROOF:
--- Citat: tr_franjo - 25 Rujan, 2011, 19:04:48 ---sate vožnje možeš vozit na skuteru,ali ispit moraš odvozit na brzincu (ko i za auto)!
--- Kraj citata ---
nemoraš, samo ti na onom papiru koji dobijes dok polozis zaokruzi da si polagao na autu s automatskim mjenjacem i to je to..
tr_franjo:
meni je ispitivač iz HAK-a reko da se ispitni sat obavezno mora odvozit na brzincu
istipa622:
--- Citat: tr_franjo - 26 Rujan, 2011, 09:11:13 ---meni je ispitivač iz HAK-a reko da se ispitni sat obavezno mora odvozit na brzincu
--- Kraj citata ---
Krivo ti je onda rekao..
evo uvjerenje na kojem sve pise
http://www.instruktor-voznje.netii.net/images/razne/uvjerenje_o%20polozenom_vozackom_ispitu.jpg
Brnelic:
Dobro, onda mi je svejedno bolje da vozim na brzincu sve.
Kolike su cijene vozačkoga za A1 kod vas(i gdje)?
Reponja:
--- Citat: Brnelic - 26 Rujan, 2011, 09:21:39 ---Dobro, onda mi je svejedno bolje da vozim na brzincu sve.
Kolike su cijene vozačkoga za A1 kod vas(i gdje)?
--- Kraj citata ---
Gle, po autoškolama u Ri ti varira za plafon 200 kn.
Puno ti veću ulogu igra kakvi su ti instruktori, vozni park i koliko je AŠ opterećena kandidatima:
dvosjekli mač; Bolja AŠ je krcatija, u manje dobroj AŠ ćeš ranije položit i lakše kombinirati sate..
Za cijene ti nemrem reć, ja sam polagao dok je obveza bila 10 sati, a od onda se 15ak puta sve izmijenjalo..
Polagao sam na yamahi tw i bila mi je odlična za početak, ali ni sa drugima nećeš pogriješiti (nijedan nije loš).
Bolje ti je iskoristiti priliku i naučiti u AŠ na brzine (ni ja nisam znao, pa sam računao, kad ih već plačam, nek me i nauče nečem).
Imaj na umu da nitko nije bogomdan, nitko se nije rodio sa time pa ni ti. Jednom ćeš morati, zašto ne u AŠ koju plaćaš za to?
Sretno sa time.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju