I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Iam problem s Jet Forceom, i ponestalo mi je ideja.Do pred neki dan je setup bio ok. I onda je počeo radit sljedeće. Ubrza živo i ide do 30-40. I onda sruši okretaje i ne mrda, jedva dođem do 50-60. Neki dan sam bar mogao do 70 doć. Ne kužim šta se događa. Na nizbrdici nemam tog problema, pokušao sam mjenjat rolice. Stavio sam 6g, napravio 50 km i onda je i s njima počeo spuštat okretaje. U brdo ide banana. Nisam još jedino centralnu mjenjao. Stavio sam jučer Malossi bijelu, al ta je još mekša pa sam ju izvuko. A šta mi neide u glavu. Kanali na pomičnoj su mi ravni, tj. nema zakrivljenja, linearna je.
si probao promjenit svijecicu?imao sam isti slucaj stavio drugu svijecicu i otklonio problem
kupi injector cleaner i usipaj u tank prema uputstvimaocisti svjecicu i filter zraka probaj se provozatako jos i dalje zeza gram lakse utege i centralu pregledaj
Evo probao sam sa drugom svjećicom, ista stvar. Ubrza, čak lagano prevrtava, i oko 35-40 padnu okretaji i vuče se. nemože preko 50 na ravnici. Dizna 58, serijski airbox, Gianelli Reverse, role 6,75, šajbica 2mm, i serijski centalni i oprugice.
Pa,probaj sa tvrdjim centralnim. Ja sam na sf2 pojacao original tako da sam ubacio sajbu/podlosku velicine federa cca 3-4mm na onaj tuljak(adapter za kvacilo) jer mi se pojavljivala rupa. Uzmi zuti malossi (on je 15% tvrdji pa probaj).
bjeli ti je mrvu brzi od serijale 7% je tvrdi