Tehnički kutak > Garaža

Candy SR150 is back *UPDATE str. 6*

<< < (6/21) > >>

pralas:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Rujan, 2011, 17:12:11 ---nisam napao, nego samo rekao sto tome fali.. pa sprdnja jbt... najjace mi ode neki likovi, j#bote cilu kavu slusan kako ovi jedan drugog prcaju peder ovo peder ono... ma ono, se.e mi se na to, neznam koji bog su svi time opsjednuti.. biras boju koju ti zelis, to sto drugi nevoli ok  je, ali na osnovu necega donositi zakljucke to je vec bolest (nisam mislio na tebe nego opcenito)

--- Kraj citata ---
sve 5 :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: pralas - 30 Rujan, 2011, 16:47:07 ---pederski :dontknow:
al to je samo moje misljenje,ako se tebi svida samo naprijed :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

komentar ti je na nivou..to nije kritika nego izrugivanje i u ovom smislu vrijeđanje.
ni meni to nebi bila opcija u odabiru boja al sigurno nem pljuval zato kad se to meni ne sviđa..
boja je ak niš drugo atraktivna i interesantna  :icon_thumright:

a prepiranje i vrijeđanje ostavit negdi drugdi.

sikirica:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Rujan, 2011, 16:50:35 ---sto fali tome, u tome i je fora, da imam dva seta plastika, jedan bi isao u pinki boju, bas zbog ruganja kretenima koji su tim pederlukom opsjednuti

--- Kraj citata ---

KRALJ!
rijedak primjer kome se 100% svidja  :headbang:
i ovo, sta da sam ostavio unutarnje plastike serijske koje nisu bile crne nego SIVE od sunca? pa na sta bi to licilo!?
namjerno je farbano zbog ljudi koji ne razumiju neke stvari, jer zivim u takvoj sredini, i cim vide ovo kazu peder

--- Citat: doritos - 30 Rujan, 2011, 16:42:23 ---farbe su mi ono, ne znam..

bzvz si farbao erbox i unutarnje.

--- Kraj citata ---

usput, u 1. postu pise da se komplet farba, stoga se nemojte cuditi zasto sam farbao plastiku ventilatora ili filter

pralas:

--- Citat: steeef - 30 Rujan, 2011, 17:21:45 ---komentar ti je na nivou..to nije kritika nego izrugivanje i u ovom smislu vrijeđanje.
ni meni to nebi bila opcija u odabiru boja al sigurno nem pljuval zato kad se to meni ne sviđa..

a prepiranje i vrijeđanje ostavit negdi rugdi.

--- Kraj citata ---
dobro,ako si ti to shvatio kao vrijedanje onda nemam komentara jer mi to uopce nije bilo u planu...
boja mi je ženskasta,jel sad u redu?

sikirica:

--- Citat: steeef - 30 Rujan, 2011, 17:21:45 ---komentar ti je na nivou..to nije kritika nego izrugivanje i u ovom smislu vrijeđanje.

a prepiranje i vrijeđanje ostavit negdi rugdi.

--- Kraj citata ---

da sam peder bi me vec uvrijedilo haha
dosta ljudi mi je reklo da je sklad boja odlican ali da nebi nikad farbali svoj skut jer izgleda pederski. i uopce me ne smeta to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju