Tehnički kutak > Garaža
Candy SR150 is back *UPDATE str. 6*
pralas:
pederski :dontknow:
al to je samo moje misljenje,ako se tebi svida samo naprijed :icon_thumright:
Drnda:
sto fali tome, u tome i je fora, da imam dva seta plastika, jedan bi isao u pinki boju, bas zbog ruganja kretenima koji su tim pederlukom opsjednuti
Grale:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Rujan, 2011, 16:50:35 ---sto fali tome, u tome i je fora, da imam dva seta plastika, jedan bi isao u pinki boju, bas zbog ruganja kretenima koji su tim pederlukom opsjednuti
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
pralas:
svako ima svoje misljenje ;)
razmislite malo o svome prozivanju kretena koji su opsjednuti "pederlukom" jer za vas isto neko moze reci da ste kreteni ili pederi sto vam se svida ova boja ;)
ja sam mu lijepo rekao svoje misljenje a vi ste odma buknuli,svaki komentar treba prihvatiti a ako se njemu svida taj skuter ja ga u tome podrzavam ;)
Drnda:
nisam napao, nego samo rekao sto tome fali.. pa sprdnja jbt... najjace mi ode neki likovi, j#bote cilu kavu slusan kako ovi jedan drugog prcaju peder ovo peder ono... ma ono, se.e mi se na to, neznam koji bog su svi time opsjednuti.. biras boju koju ti zelis, to sto drugi nevoli ok je, ali na osnovu necega donositi zakljucke to je vec bolest (nisam mislio na tebe nego opcenito)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju