Tehnički kutak > Garaža
Candy SR150 is back *UPDATE str. 6*
steeef:
to su subjektivna mišljenja i pralasova i moja itd koja tu nisu ni bitna,bitno je mišljenje vlasnika i onog koi bude to svaki dan gledal i vozil.
ja se vodim s onim,ak mi se nekaj ne sviđa i ak već nem pohvalil nekaj onda rađe nem niš ni pisal neg da nekom kvarim temu.
btw,da si gej stvarno,onda se tek nebi trebal vrijeđat da ti to neko i veli ;)
znači da se sramiš sebe i svega kaj predstavljaš ti ko osoba ;)
sori na OT,sad se ja zaigro :P
walkay:
Sve u svemu dobro je ofarban! :icon_thumright:
sikirica:
--- Citat: steeef - 30 Rujan, 2011, 17:33:56 ---to su subjektivna mišljenja i pralasova i moja itd koja tu nisu ni bitna,bitno je mišljenje vlasnika i onog koi bude to svaki dan gledal i vozil.
ja se vodim s onim,ak mi se nekaj ne sviđa i ak već nem pohvalil nekaj onda rađe nem niš ni pisal neg da nekom kvarim temu.
btw,da si gej stvarno,onda se tek nebi trebal vrijeđat da ti to neko i veli ;)
znači da se sramiš sebe i svega kaj predstavljaš ti ko osoba ;)
sori na OT,sad se ja zaigro :P
--- Kraj citata ---
hahaha zzm se :*
farbao sam ga za svoj ukus naravno, i da bude drukciji od drugih :frajer:
Domba:
Iskreno po meni je boja sasvim uredu, cak mi se i kombinacija i kako je detaljno i temiljito napravljeno jako sviđa.
Ja bi ga vozio sa onosom :headbang:
sikirica:
--- Citat: Domba - 30 Rujan, 2011, 17:40:59 ---Iskreno po meni je boja sasvim uredu, cak mi se i kombinacija i kako je detaljno i temiljito napravljeno jako sviđa.
Ja bi ga vozio sa onosom :headbang:
--- Kraj citata ---
skoro sve sto se moglo farbat se farbalo, majsor mi je sve zivo psovo koliko je posla imo, 29 dana je bio kod njega, meni ko godina :toothy12:
--- Citat: walkay - 30 Rujan, 2011, 17:35:42 ---Sve u svemu dobro je ofarban! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
lega je semper fidelis od otvaranja teme haha :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju