Tehnički kutak > Garaža

Candy SR150 is back *UPDATE str. 6*

<< < (7/21) > >>

steeef:
to su subjektivna mišljenja i pralasova i moja itd koja tu nisu ni bitna,bitno je mišljenje vlasnika i onog koi bude to svaki dan gledal i vozil.

ja se vodim s onim,ak mi se nekaj ne sviđa i ak već nem pohvalil nekaj onda rađe nem niš ni pisal neg da nekom kvarim temu.

btw,da si gej stvarno,onda se tek nebi trebal vrijeđat da ti to neko i veli ;)
znači da se sramiš sebe i svega kaj predstavljaš ti ko osoba ;)

sori na OT,sad se ja zaigro :P

walkay:
Sve u svemu dobro je ofarban! :icon_thumright:

sikirica:

--- Citat: steeef - 30 Rujan, 2011, 17:33:56 ---to su subjektivna mišljenja i pralasova i moja itd koja tu nisu ni bitna,bitno je mišljenje vlasnika i onog koi bude to svaki dan gledal i vozil.

ja se vodim s onim,ak mi se nekaj ne sviđa i ak već nem pohvalil nekaj onda rađe nem niš ni pisal neg da nekom kvarim temu.

btw,da si gej stvarno,onda se tek nebi trebal vrijeđat da ti to neko i veli ;)
znači da se sramiš sebe i svega kaj predstavljaš ti ko osoba ;)

sori na OT,sad se ja zaigro :P

--- Kraj citata ---

hahaha zzm se :*

farbao sam ga za svoj ukus naravno, i da bude drukciji od drugih  :frajer:

Domba:
Iskreno po meni je boja sasvim uredu, cak mi se i kombinacija i kako je detaljno i temiljito napravljeno jako sviđa.

Ja bi ga vozio sa onosom  :headbang:

sikirica:

--- Citat: Domba - 30 Rujan, 2011, 17:40:59 ---Iskreno po meni je boja sasvim uredu, cak mi se i kombinacija i kako je detaljno i temiljito napravljeno jako sviđa.

Ja bi ga vozio sa onosom  :headbang:

--- Kraj citata ---

skoro sve sto se moglo farbat se farbalo, majsor mi je sve zivo psovo koliko je posla imo, 29 dana je bio kod njega, meni ko godina  :toothy12:

--- Citat: walkay - 30 Rujan, 2011, 17:35:42 ---Sve u svemu dobro je ofarban! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

lega je semper fidelis od otvaranja teme haha  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju