Općenito > Oprema
Kupnja rukavica
Vozi.:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Studeni, 2011, 00:41:52 ---emilija (ema) ili kako vec da te zovem...
to sto ti imas su touring rukavice, ja gledam nesto tipa sport ili race..
--- Kraj citata ---
:) zovi kak god hoces, na brzinu sam preletila prek tvog posta pa nisam ni vidla kaj trazis neg mi je sam upalo u oci ixs, my bed :icon_biggrin:
vanjossi:
--- Citat: Jurich - 21 Studeni, 2011, 23:26:39 ---mestre pa sam sa 70km/h i to drito na prsa i klizija sam na rukama i na kolinima nekih 30m i nisam ima rukavice i ruke su me jebeno pekle ali nije mi isla krv dok na kolinu iman posten oziljak....tako da recite mi rukavice oko 50 kn ove komentare da kupim skupe rukavice cu zanemarivati jer neman para niti cu ih imati :angry7:
--- Kraj citata ---
a meštre ti kupuj šta hoćeš šta se mene tiče možeš i u latex rukavicama voziti :icon_thumright:
Doomsday:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Studeni, 2011, 23:34:20 ---kad je vec otvorena tema..
ove ixs , axo, bla bla, uglavnom renomirane firme, pa njihove rukavice iz race tj sport programa, one sa karbon stitnicima, jel imalo propustaju zrak tj hladnocu prema prstima?
u planu mi je neke ixs ili tako nesto ubosti sad kad budu akcije pa cisto da znam jel posve stite od vjetra i hladnoce ili propustaju kao i vecina drugih
--- Kraj citata ---
Racing rukavice ti i nisu baš za zimu, iako u Dalmaciji mogu proć... To je koža, sa štitnicima, bez nekih podstava, nije vodonepropusno nego koliko to može bit ta koža od koje su napravljene, a ako je redovno mažeš i održavaš može i nešto kiše izdržat... Lipe su za vozit, baš zato jer nemaju neku debelu podstavu, ali zato i ne griju previše...
Ima san na rukama ove, ali ne 2 nego prve IXS Novara...
http://shop.hostettler.de/productdetails.aspx?id=228&itemno=X40423
Ludilo dobar osjećaj, ne smetaju u vožnji, ali kad je stvarno ledeno, i ne možeš predugo vozit prije nego promrzneš...
:dontknow:
kilezg:
U Louisu za 20 eura i miran si za zimu
http://www.njuskalo.hr/image-w185/moto-rukavice/moto-rukavice-slika-9886573.jpg
JogFromYamaha:
50kn za rukavice?
puno?
j#bote cijena rukavica se krece ko i cijena neke jakne
motoristicke rukavice koje su ajmo rec ok kvalitete i drzat ce 2-3 godine racunaj s cijenom od 500kn nadalje
ako je zimsko popust mozda 450
al za 50kn nema ni podkape kamoli postene rukavice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju