Općenito > Oprema
Kupnja rukavica
pOha:
--- Citat: Drnda-1 - 23 Studeni, 2011, 18:48:53 ---dalmacija je. vise gledan da su tanke a da imaju stitinike, jer mi se u debelima zna dogodit da mi malo gasa ostane pri kocenju, bas zbog toga sto su debele dosta
--- Kraj citata ---
Bome meni se znaju smrznit ruke u Splitu kada je zima vani, pogotovo kada je bura... :dontknow:
Drnda:
ma smrznu se i meni.... dogodilo mi se da nisam mogao micati s jednim prstom, doslovno odumro... pa mi je sestra 10ak minuta masirala prst da potakne cirkulaciju sve dok nisam ponovno mogao raditi s prstom.. :dontknow:
ali tanke rukavice sa stitnicima su po meni ok, nema direktan udar vjetar na ruke i odmah mi je bolje....
pOha:
--- Citat: Drnda-1 - 12 Prosinac, 2011, 12:47:35 ---ma smrznu se i meni.... dogodilo mi se da nisam mogao micati s jednim prstom, doslovno odumro... pa mi je sestra 10ak minuta masirala prst da potakne cirkulaciju sve dok nisam ponovno mogao raditi s prstom.. :dontknow:
ali tanke rukavice sa stitnicima su po meni ok, nema direktan udar vjetar na ruke i odmah mi je bolje....
--- Kraj citata ---
to sigurno, glavno da nije direktan udar na ruke :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju