Općenito > Oprema

Kupnja rukavica

<< < (7/12) > >>

Grale:
pa jel smo ti rekli...odeš u konzum ili u neki china shop i kupiš za 50 kn rukavice od neke imitacije kože il tak nešt i to je to...

Jurich:

--- Citat: Grale - 21 Studeni, 2011, 23:31:18 ---pa jel smo ti rekli...odeš u konzum ili u neki china shop i kupiš za 50 kn rukavice od neke imitacije kože il tak nešt i to je to...

--- Kraj citata ---
procita sam...otici cu do konzuma, interspara i takvih par dućana kad uvatin vrimena
hvala vam na pomoći

Drnda:
kad je vec otvorena tema..
ove ixs , axo, bla bla, uglavnom renomirane firme, pa njihove rukavice iz race tj sport programa, one sa karbon stitnicima, jel imalo propustaju zrak tj hladnocu prema prstima?
u planu mi je neke ixs ili tako nesto ubosti sad kad budu akcije pa cisto da znam jel posve stite od vjetra i hladnoce ili propustaju kao i vecina drugih

Vozi.:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Studeni, 2011, 23:34:20 ---kad je vec otvorena tema..
ove ixs , axo, bla bla, uglavnom renomirane firme, pa njihove rukavice iz race tj sport programa, one sa karbon stitnicima, jel imalo propustaju zrak tj hladnocu prema prstima?
u planu mi je neke ixs ili tako nesto ubosti sad kad budu akcije pa cisto da znam jel posve stite od vjetra i hladnoce ili propustaju kao i vecina drugih

--- Kraj citata ---

ixs ti ja imam i malo mi propustaju na prste al saci je toplo ak nis drugo  :)

Drnda:
emilija (ema) ili kako vec da te zovem...
to sto ti imas su touring rukavice, ja gledam nesto tipa sport ili race..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju