Općenito > Oprema
Kupnja rukavica
Jurich:
koja odjednom rasprava :toothy11:
ovako ja živim u dalmaciji tako da nemojte uspoređivati sa vašim situacijama jer ode i kad je zima ima 10 stupnjeva, a da ne govorim sada (mislim da je danas 18-19)
svjestan sam da te rukavice od 50 kn nemogu puno toga pruziti...tribaju mi tek toko da mi nepuse direkt u šake....
vanjossi:
kupi si kvalitetnu opremu za skuter, vidio sam što se može dogoditi kad se ne nose rukavice, padnes sa 20 kmh a ruku odereš da to nisu istine, naravno ako padnes sa 100 kmh+ briga te za ogrebotine
3alfa3:
--- Citat: vanjossi - 21 Studeni, 2011, 22:20:41 ---kupi si kvalitetnu opremu za skuter, vidio sam što se može dogoditi kad se ne nose rukavice, padnes sa 20 kmh a ruku odereš da to nisu istine, naravno ako padnes sa 100 kmh+ briga te za ogrebotine
--- Kraj citata ---
I sa 100km/h kad padnes nebi smjelo bit problema sa koznim moto rukavicama koje imalo vrijede.
vanjossi:
mislio sam na druge teže ozljede, iako je frend sa 60 pao pa slomio ključnu kost
ja definitvno nebih štedio na opremi
Jurich:
--- Citat: vanjossi - 21 Studeni, 2011, 22:20:41 ---kupi si kvalitetnu opremu za skuter, vidio sam što se može dogoditi kad se ne nose rukavice, padnes sa 20 kmh a ruku odereš da to nisu istine, naravno ako padnes sa 100 kmh+ briga te za ogrebotine
--- Kraj citata ---
mestre pa sam sa 70km/h i to drito na prsa i klizija sam na rukama i na kolinima nekih 30m i nisam ima rukavice i ruke su me jebeno pekle ali nije mi isla krv dok na kolinu iman posten oziljak....tako da recite mi rukavice oko 50 kn ove komentare da kupim skupe rukavice cu zanemarivati jer neman para niti cu ih imati :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju