Općenito > Oprema
Kupnja rukavica
vanjossi:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Studeni, 2011, 02:45:50 ---Pa moras onda naucit da kod kocenja treba rucicu gasa zatvorit. Kaj da si na motoru od 100+ konja?
P.S.
ruku na gasu drzi tako da je u prirodnom polozaju dok je motor u leru tako da kocnicu mozes normalno uhvatit, a kako dajes gas, nemoj pomicat saku na rucici gasa kako bi ga jace odvrnuo i imao na full gasu ruku u polozaju koji bi trebao bit kad kocis. Malo nezgrapno napisano, al valjda kuzis kaj hocu rec
--- Kraj citata ---
kuzim te da, sve je ok kad ja hocu normalno stati, ali za iznenadno kočenje par puta sam imao problema a išao sam full gas
trebao bih i "skinuti" luft na ručici gasa
3alfa3:
--- Citat: vanjossi - 21 Studeni, 2011, 03:06:52 ---trebao bih i "skinuti" luft na ručici gasa
--- Kraj citata ---
Podesi tako da je sto manji luft (ali malo ga mora biti), a da se okretanjem volana ne napinej sajla
Doomsday:
--- Citat: Jurich - 21 Studeni, 2011, 00:09:31 ---jeli ko zna di u Splitu kupiti neke rukavice za sta manje pare (oko 50 kn) nemoj te mi govoriti za neke od 100 kn pa i vise jer ih necu uzeti
ne trazim nista posebno od rukavica...najnormalnije rukavice eto tek toko da mi ne puse direkt zrak u ruke...
--- Kraj citata ---
Traži po SuperKonzum, InterSpar i ekipa, te ostali dućani po centrima, ski rukavice na sniženju, zna bit svega... Ako ti je radi zime, to će te najbolje štitit na motoru, ali nažalost manje kod pada od OK moto rukavica, koje su definitivno dosta skuplje...
--- Citat: vanjossi - 21 Studeni, 2011, 01:00:04 ---ja imam ove ixs rukavice sto je Doomsday postao, kroz njih ipak malo puše nije da štite 100%
--- Kraj citata ---
Imaš baš IXS Bristol...? I kroz njih puše...? Čudno... :icon_scratch:
http://shop.hostettler.de/productdetails.aspx?id=231&itemno=Z6486
daRio:
--- Citat: Doomsday - 21 Studeni, 2011, 09:09:03 ---Traži po SuperKonzum, InterSpar i ekipa, te ostali dućani po centrima, ski rukavice na sniženju, zna bit svega... Ako ti je radi zime, to će te najbolje štitit na motoru, ali nažalost manje kod pada od OK moto rukavica, koje su definitivno dosta skuplje...
--- Kraj citata ---
Kao i mnogo puta tako ovaj puta ,slažem se sa kolegom 3Alfa3.
Ski oprema bolje podnosi niske temperature od moto opreme ali nema taj zaštitni faktor i na tebi je da odlučiš da li si sdpreman riskirati. Ja se trenutno vozim u ski hlačćama i ski rukavicama jer mi u 20 godina iskustva ni jedan moto brand nije pružio takvu zaštitu od zime kao ski brand.Ako padnem onda sam u dreku ali svjesno prihvaćam taj rizik.
cameosb:
Gledaj, ako padnes neces gledati da ne izgrebes ruke nego da ti nije nesto polomljeno od kostiju, vjeruj meni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju