Općenito > Oprema

Kupnja rukavica

<< < (3/12) > >>

vanjossi:
ja imam ove ixs rukavice sto je Doomsday postao, kroz njih ipak malo puše nije da štite 100%

steeef:

--- Citat: vanjossi - 21 Studeni, 2011, 01:00:04 ---ja imam ove ixs rukavice sto je Doomsday postao, kroz njih ipak malo puše nije da štite 100%

--- Kraj citata ---

onda si morem mislit kak štite ove kao kožne za 50 kn

cameosb:
kako uopce vozite s tim rukavicama? ja sam prodao nove uvexove rukavice ludom dragsteru, pa nek napise on..
ali jednom sam ih obukao, nije mi nista puhalo na oko -1 samo ja s tim ne mogu vozit, kao da nemam prste

vanjossi:
pa navikneš se, jedino mi je problem kod naglog kočenja jer ne skliže rucka od gasa, pa mi se par puta dogodilo da moram naglo stati pješacima i kočim sa malo gasa

3alfa3:

--- Citat: vanjossi - 21 Studeni, 2011, 02:17:03 ---pa navikneš se, jedino mi je problem kod naglog kočenja jer ne skliže rucka od gasa, pa mi se par puta dogodilo da moram naglo stati pješacima i kočim sa malo gasa

--- Kraj citata ---

Pa moras onda naucit da kod kocenja treba rucicu gasa zatvorit. Kaj da si na motoru od 100+ konja?

P.S.
ruku na gasu drzi tako da je u prirodnom polozaju dok je motor u leru tako da kocnicu mozes normalno uhvatit, a kako dajes gas, nemoj pomicat saku na rucici gasa kako bi ga jace odvrnuo i imao na full gasu ruku u polozaju koji bi trebao bit kad kocis. Malo nezgrapno napisano, al valjda kuzis kaj hocu rec

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju