Tehnički kutak > Styling skutera

Izgubio sam ključeve od scoota sta sad???

<< < (2/6) > >>

tvrdi:
pa skini bravu i odnesi majstoru da ti napravi novi ključ tako je frend izgubio na yamahi cr50z to smo skinuli odnjeli tamo i bilo je gotovo za sat vremena a zaračunao nam je 60kn

BlackNaranča:
zasto si ovo napisao u styling podforumu??

K...I...K...O:
ma da a di da to odnesem...sorry jebiga malo sam se sj#bo sta sam tu staviooo...

tvrdi:

--- Citat: K...I...K...O - 06 Ožujak, 2008, 16:08:23 ---ma da a di da to odnesem...sorry jebiga malo sam se sj#bo sta sam tu staviooo...

--- Kraj citata ---
tam di rade ključeve raspitaj se malo ima toga zicer na svakom čošku bar u zagrebu ima

replcnt:

--- Citat: vjeko86 - 06 Ožujak, 2008, 16:00:15 ---zovi frenda i pitaj jel ima rezervni ključ ( trebao bi ga imati )

a to mi je full poznato slično se meni dogodilo,kak sam kupio skut i bravice nisu nikad bile našpricane wd-om,išao otvoriti

gepek i ključ puče ko staklo,lol šta ću sad,i zovem bivšeg vlasnika i naravno bio je pošten i da mi svoj rezervni kluč,

odma sam si išao rezervni napraviti,

--- Kraj citata ---

e vidiš, tog se ja bojim, da tako neko proda motor i ima ključ, i more mi odvuč skut kad god hoče, to je jebeno,ja nisam dobio od vlasnika rezervni ključ, kolko koštaju brave nove za runnera, znači za palit/gasit i ona za otvaranje sica???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju