Tehnički kutak > Styling skutera
Izgubio sam ključeve od scoota sta sad???
stark1:
uff,koliko moj stari ima rezervni kljuceva od auta koje je prodao,ehehe
tvrdi:
--- Citat: replcnt - 06 Ožujak, 2008, 18:14:07 ---
--- Citat: vjeko86 - 06 Ožujak, 2008, 16:00:15 ---zovi frenda i pitaj jel ima rezervni ključ ( trebao bi ga imati )
a to mi je full poznato slično se meni dogodilo,kak sam kupio skut i bravice nisu nikad bile našpricane wd-om,išao otvoriti
gepek i ključ puče ko staklo,lol šta ću sad,i zovem bivšeg vlasnika i naravno bio je pošten i da mi svoj rezervni kluč,
odma sam si išao rezervni napraviti,
--- Kraj citata ---
e vidiš, tog se ja bojim, da tako neko proda motor i ima ključ, i more mi odvuč skut kad god hoče, to je jebeno,ja nisam dobio od vlasnika rezervni ključ, kolko koštaju brave nove za runnera, znači za palit/gasit i ona za otvaranje sica???
--- Kraj citata ---
ja sam za tajfuna set bravica sa 2 dljuča platio 80kn u piaggio centru vukovarska a valda je za runnera isto tak negdje
:::Bruno::::
prije par mjeseci sam bio pitao pošto je novi set (2 bravice i 2 ključa za runnera) i košta sad ili 120 ili 180kn... prije bi rekao 120kn... ni ja nisam dobio rezervni ključ kad sam kupio runnera... ali ima več 2 godine i nije mi nitko pokupio ga =P (kucnem u drvo), ali bilo bi dobro da i to zamjenim jer imam onaj staari model ključa u obliku gilera znaka...
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: replcnt - 06 Ožujak, 2008, 18:14:07 ---
e vidiš, tog se ja bojim, da tako neko proda motor i ima ključ, i more mi odvuč skut kad god hoče, to je jebeno,ja nisam dobio od vlasnika rezervni ključ, kolko koštaju brave nove za runnera, znači za palit/gasit i ona za otvaranje sica???
--- Kraj citata ---
odvuc cu ti ga ja i bez kljuca....to je jos zajebanije :frajer: :icon_thumright:
zoki_NRG:
nista, pali skuter na zice dok ne promjenis bravicu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju